[Eski] Bedava Müzik Yapım Programları - Korsana gerek yok

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilterocktive' Alıntı:
Ulen, 2 onceki astigim mesaji okusana... Orda vermistim ben zaten linki.
Bir de agabey tavisyesi, "felan" kelimesini "falan" olarak kullanmak daha saglikli. 8)

İlter'i kızdırayım biraz... :D

İlter,

"Ulen" kelimesini de "ulan" olarak kullanmak daha sağlıklı olmaz mı? :p

:lol:

Selamlar...

"Ulan" cok kaba Ufuk'um. Ogle degilse delikanli degilim.
Bu gibi konularda Kadir babamiza kulak veririm ben... Bak ne guzel tinliyor..:
- Ulenn, uleynn dedim sana! Biktim bu beyin cerrahisinden!

Ama mesela "ulan"i cumle icinde kullanirsak:
-Ben sana kac defa dedim ulan !?

Gordun? Cok kaba. Yakismaz delikanliya. Delikanli dedigin biraz da saygili olmali..

hımmm. Güzel konu ;)

ulen kelimesinin böyle ilginç olabileceği hiç aklıma gelmemişti.

örnek cümle ,

'' kes ulen '' kibar hali ( sosyetik )

'' kes lan '' nekadar kaba ( külhanbeyi )

:lol: :wink:

Kesinlikle calisan ve iyi kalitede ucretsiz pluginler:

Kesinlikle calisan ve iyi kalitede ucretsiz pluginler (VST):

http://www.kjaerhusaudio.com/classic-series.php

Arkadaslar, lutfen astiginiz linklerin ciddi olmasina dikkat edin. Mumkunse kullandiginiz, ya da denediginiz ucretsiz yazilimlara ait link verin.

Google'da arama yapmak pek zor degil. Calisan ve iyi kalitede oldugu bilinen yazilimlari onersek, insanlara daha iyi yardimci olmus oluruz.

Re: Kesinlikle calisan ve iyi kalitede ucretsiz pluginler:

ilterocktive' Alıntı:
Google'da arama yapmak pek zor degil.

Burada bana gonderme yapilmis sanirim ulen ilter abi ugrasmasan olmas benle dimi :oops: hem nevar ki ben insanlar ugrasmasinlar diye aradim okadar fazla zaman olmasada ayirdim vaktimi ve buraya ilistirivedim neolmus alla alla, allaam yarebbim yav... :p

Yok tahu, sen alinma, kimse de alinmasin.
Herkes yardimci olmaya calisiyor sonucta.
Ben sadece abuk-subuk yerden toplanan pluginlerle insanlarin sistemleri dolup-tasmasin diye oyle dedim.
Internet sacma sapan yazilimlarla dolu. Cogunlugu da "free".

ilterocktive' Alıntı:
Denersen lutfen izlenimlerini burda paylas, diger merak edenler de yararlansin goruslerinden.
üzülerek diyorum ki beyenmedim.
benim favorilerim amplitube ve revalver ama ücretsiz bulabilirmisin bilemiyorum. ama bulursanda muhakkak denemeni tavsiye ederim.

"begenmemis" olabilirsin enobedience.
Tavsiyeleri bana mi ettin bilmiyorum ama, amplitube da revalver da, ucretli diger pluginlerin yaninda cocuk oyuncagidir.
Burasi "en iyi ampflikator simulasyon pluginleri" basligi degil. Istersen bu konuda baska bir baslik ac.

ilk plug-in'i tam olarak kullanamadim biraz garip calisti bende, parametrelerini filan da tam anlamadim. ikincisi arayuzdeki renk seciminden biraz kaybetse de kullanimi kolay ve ozellikle "sine wave" modunda bence hic de fena degil (edit - bir de sadece mono cikisi var sanirim) 8) linkler icin cok tesekkurler

(Bu mesajim, forum yeni platforma tasinmadan once asilmisti ama, transfer sirasinda tasinmayanlar arasinda sanirim. Yenileme ihtiyaci duydum)

Tam distortion demisken...
Bu plugin'leri nasil olduysa zamaninda bulmusum da haberim yok. Bilgisayarimi temizlerken yedekler arasinda gordum.
Bu VST pluginleri, bilimsel arastirmanin sonucu olarak cikmis. Yani satmak amacli degil. Ek bilgileri okursaniz, hakikaten ciddi seyler olduklarini gorursunuz. Laf salatasi yok. Ben deneyecegim kesinlikle, cunku taklit ettigi aletler (!) benim icin hala onemli aletler:
* Boss DS-1 (Distortion stompbox)
* Boss SD-1 (Super Overdrive stompbox)
* Tube Screamer (Overdrive stompbox)
* Oberheim PS-1 (Phaser stompbox)
* Univox Univibe (Modulations stompbox)
* Fender Twin 1969 (Guitar amplifier)
* Marshall JCM900 Dual Reverb (Guitar amplifier)

Link bu:
http://www.simulanalog.org/guitarsuite.htm
Download:
http://www.simulanalog.org/GSuite.zip

Install/kurulum konusunu cozemezseniz haber verin, ama oldukca kolay.

Buyrun size SynthMaster :) Artik ASIO destegine sahip standalone versiyonu da var. Hem softsynth, hem de fx processor. Daha once dedigim gibi forum uyelerine ucretsiz. Detaylari asagida: :)

Arkadaslar,

Tasinma belasini atlattiktan sonra SynthMaster'a nihayet geri dondum, ve ASIO destegini ekleyebildim Artik 5-10 ms gecikme ile SynthMaster'i hem soft synth hem de Fx-Processor olarak kullanabilirsiniz. Eger bir guitar fx processor olarak kullanmak isterseniz "SideChain - Always On" parametresini "Yes" yapin, boylece ASIO arabiriminin ilk girisinden kaydedilen kanal her zaman SynthMaster tarafindan islenecektir, herhangi bir MIDI notasina basilmasa bile.

Bugunku surumde ayrica SideChain Envelope sinyali de ekliyorum. Yani ASIO arabiriminize mikrofon/gitar vsvs baglayip kendi sesinizi/gitarinizi kontrol sinyali olarak kullanabilir cok ilginc efektler elde edebilirsiniz. Ozellikle filter envelope'lara side chain envelope baglayip "AutoWah" turu efektler elde etmek cok hos oluyor, deneyin epey eglenceli

En son kurulum dosyasi http://www.kv331audio.com/synthmaster/b ... taller.msi adresinde. Sidechain destegi sadece tam surumde var, o yuzden bana Authorization ekranindaki Digital ID'lerinizi gonderip authorization code almaniz gerekiyor SynthMaster'i FX-Processor olarak kullanabilmek icin.

Bu arada bazilariniza gonderdigim authorization code'lar calismamis saniyorum. Bunun hyperthreading/cok islemci ozelliklerine sahip islemcilerle alakasi olmasi lazim, bu problemi bu hafta cozecegim, yeni bir surum kisa zamanda yolda. Ayrica bir de Authorization ekraninin altindaki dugmeler gorunmuyor Windows XP'de theme "Windows Classic" olmadigi zaman, bunu da cozmeye calisacagim, henuz sebebini anlayabilmis degilim.

Herkese iyi eglenceler SynthMaster ile. Yorumlarinizi esirgemeyin, ayrica preset yapip forumla paylasirsaniz bizleri (SynthMaster ekibi) cok mutlu edersiniz, lakin SynthMaster'in gucunun ortaya cikmasi ancak presetlerle mumkun

Luxonix efekt processor

Syntmaster'i yakinda deneyecegim, zamanim olursa preset de yaparim :)

Gelelim yeni beles plug-in'e...
full-LFX1310.jpg

http://www.luxonix.com/home/en/products.html?id=lfx1310

Luxonix VST efekt processor.

Effectors :

- S'Filter 12 / S'Filter 24 / 3-band EQ
- Peak Compressor / RMS Compressor
- Overdrive / Distortion / Amp Distortion
- Crusher / LP Noise / Stereo Image
- Chorus / Flanger / Phaser / Auto Wah / Tremolo / Auto Pan
- Delay / Stereo Delay / Ping-pong Delay
- Gate Reverb / Room Reverb / Hall Reverb / Spring Reverb

Specifications :

- 24 types of high-quality effector algorithm
- 3 serial-routed slots
- 128 factory sound presets
- mono or stereo input / stereo output
- 32-bit sound processing
- HLMS™ : Hyper Layered MIDI assign System
for real-time performance and sound editing
- FOEM™ : Fully Optimized Effecting Module

System Requirements :

PC :
- Pentium III compatible 700MHz CPU or higher
(Pentium IV 1.6GHz CPU or higher recommended)
- 16MB RAM or higher (64MB RAM or higher recommended)
- Windows 98/ME/2000/XP (2000/XP recommended)
- VST 2.0+ compatible host application (2.3+ recommended)

Mac :
- G3 700MHz CPU or higher
(G4 1.2GHz CPU or higher recommended)
- 16MB RAM or higher (64MB RAM or higher recommended)
- Mac OS X 10.3 or higher (Mac OS X 10.3 or higher recommended)
- VST 2.0+ compatible host application (2.3+ recommended)

E-mail adresinizi girip download edebiliyorsnuz:

PC icin download
Version 1.1 (18 Aug 2005)
OS & Format : Win VST2.0
http://www.luxonix.com/home/en/dl-lfx1310.html

Mac icin download
OS & Format : OS X, VST2.0, AU2
http://www.luxonix.com/home/en/dl-lfx1310-mac.html

soyle bir reverb var, son zamanlarda epey begenerek kullaniyorum. dugmeleri biraz zor hareket ediyor onun disinda super. indirmek icin resme tiklayiniz

arkadaşlar özür dilerim konuya ortadan dalıyorum ama...
epeydir arıyorum bir sonuç alamadım, bildiğiniz kullandığınız perküsyon sesleri için yazılmış bir vsti vamıdır(drum kit değil, ama alaturka vurmalılarda aramıyorum, konga ,octoban, timbale vs gibi şeyler)
Varsa nedir , nerdedir, nasıl bişeydir.
Yoksa tavsiyeniz nedir, shereware örnek verebilirmisiniz
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri