[Eski] Bilgisayar Topluyorum Önerileriniz Nelerdir.

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haruncelik

Yeni üye
GIGABYTE
MA770T-USB3 AMD 770&SB710 AM3+ DDR3 1666MHz (O/C)

AMD
Phenom II X4 945 AM3 3.0GHz 8MB Cache 45nm İşlemci

KINGSTON
2GB Hyperx DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram ( 2 adet )

SAPPHIRE
HD4890 Vapor-X GDDR5 1GB 256Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı (11150-05-20R)

WD
3.5" 1TB Caviar Green SATA 2.0 64MB Cache Harddisk

SAMSUNG
SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

GIGABYTE
PASEIDON 310 80PLUS 700W MidT ATX SİYAH KASA

Arkadaşlar böyle bir kasa topladım ben bu işten anladığım kadarıyla. Hem kayıtlarımı yapabileceğim hemde oyun oynayabileceğim bir bilgisayar olsun istedim. Ses kartı olarak firewire solo kullanıyorum. Bu parçalarla ilgili uyum sorunu çıkartabilecek birşeyler varmıdır. Bi incelersenize çok sevinirim.

Evet Levent Abi sistem Vatan bilgisayar kampanyası ile 1500 lira gibi bir fiyata geliyor. Verdiğin linkleri okudum. Dediğim gibi hem eğlencemizi hem işimizi bi arada götürecek bir bilgisayar toplamak istedik. Monitör Samsung 931BW var ses kartı M-audio Firewire Solo. Referans monitörü olarak da Yamaha HS-80 kullanıyoruz.

Yalnız dediğim gibi küçük önerileriniz olursa paylaşmanızı istedim. Yani bu anakart yerine şunu denersen daha iyi sonuç alırsın gibi. Herkese tekrar çok teşekkürler.

Bence ram minimum 4gb olmalı. Ekran kartını da directx11 destekli almalısın. Win7'de directx11 standart olarak geliyor. Yeni oyunlar da directx11 olacak. Ek olarak 4890'ın verdiği performansa göre daha az elektrik çekiyor ati'nin yeni nesil directx11 kartları 5xxx serisi yani. Ben 5850 aldım kullanıyorum. CS source'da 250 fps'i gördüğüm oluyor. Bir de bu alacağın sisteme muhakkak 64 bit win7 ultimate kur derim. Çünkü bence win7 olmuş. Sonunda microsoft bu işi kıvırmış. Win7'yi yükledikten sonra driver olarak sadece ekran kartı ve harici ses kartımı tanıttım. Geri kalan herşeyi kendi tanıdı ve şu ana kadar bir problemle karşılaşmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri