[Eski] cd writer ve dvd sürücümü göremiyorum..

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet güncellemeleri yaptım ama sonuç değişmedi..camdanmı atsam ki acaba?? :twisted: bu nedir böyle ya anlamadım cidden..

Eğer yakın bir zamanda voltaj değişkiliği olduysa ana kart üerinde bir kilitlenme olayı olmuş olablir biosta
buda demektirki her açtığında yeniden bios ayarlarını değiştireceksin ama bu eziyettir iyi bilirim.
Böyle bir sorun tamamen biosun hafıza modülüünden kaynaklanıyor bu ortada.
Sana tavsiyem eğer anakartnın garantisi varsa hiç durma aldığın yere götür yenisini versinler yada bios formatlama olayına git ama sanırım sen bunu tek başına yapamazsın o yüzden tavsiyem gerçek bir teknik servis. Forumdan okuyupra uygulamaya çalışmak değil. Anakart şakaya gelmez...

Kendi kendine olmasi mumkun olan birsey degil. Device Manager'da listeleniyor mu cd-rom'lar windows'da? Dedigim gibi en son yukledigin ayarlarini degistirdigin programlari bir gozden gecir Cd-burn icin programlar, virtual drive'lar falan gibi. Virus taramasi yap bir de...

Itunes falan kullaniyormusun?

ok !!sorun halledilmiştir :) problem ad-awere programı..gerçi 2 haftadır yüklü pc de bi problem çıkmamıştı ama en yakın tarih o olduğu için kaldırdım..şimdi iki sürücüyüde görüyor pc..Tonguç çok teşekkür ederim sana yardımların için..forvet sanada tabiki..sevgiler,kolay gelsin.. :wink:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri