[Eski] cubase 5.5 update

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Arkadaşlar Cubase 5 imi 5.5 e çıkarmayı düşünüyorum ancak ingilizcem çok iyi derecede olmadığından Cubase forumlarında çok fazla bug,vst uyumları vs bilgilerini tam anlayamıyorum. Kullanan arkadaşlar biraz bahsedebilirmi ne gibi ekstra özellikleri eklenmiş çalışma penceresinin renklerini değiştirebiliyoruz sanırım tabi bu önemli birşey olmasada daha önemli çalışmalara farklılık getirmiş birşey varmı ? Çünkü şu hali ile gayet stabil kullanıyorum başımıza iş almayalım diye soruyorum . Birde diyelim update ettim fakat pc mde sorun yaşadım tekrar eski 5 versiyonuna cd den sıfırdan kurupmu yüklemem gerekecek ?

5.5.1 diye bir hotfix yayınlandı yeni, Windows Vista ve Windows 7 kullanıyorsan onu da yüklemen gerek..

5.5`i kesinlikle yüklemelisin zira performans odaklı birçok iyileştirme yapıldı..

arkadaşlar benim de update den sonra zoom da çalışmayı imkansız kılacak takılmalar olmaya başladı,makina da 8 çekirdek bir mac :( ? kimin ahını almış olabilirim acaba :evil:

Benimde update ile ilgili bir sorum olacak cubase studio 5 i alıp askere gitmiştim. Şimdi bakınca farkettim ve 6 adet update çıkmış ben hepsini sıra ile mi yoksa en sonuncuyumu yüklemem gerekli. Yani en son update bütün eksikleri içeriyormu?

Ana sürüm üzerine her zaman, en son güncellemeler, doğrudan kurulur.
Ancak bir problem olduğunda en son güncelleme kaldırılır, eskisi denenir.

Yani Cubase "5.0.0" (kısaca 5) ise, onun üstüne en yeni güncelleme kurulur.
"Onu da içerir, bunu da içerir"den ziyade, "en yeni güncelleme"dir olay.

İşletim sistemlerinde de böyledir. Örneğin şu an Windows XP kurarsan, güncelleme yapacağın zaman SP3'le güncellersin. Belki SP1'den hiçbir şey taşımıyordur SP3 güncellemesi ama, en son ve genellikle "en iyi" güncelleme en sonuncusudur.
Adı üstünde: "güncelleme". Neden eski bir sürümle güncellensin, değil mi?

Geri