[Eski] cubase sx3 ten cubase 5 e geçeceğim ama yardım!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

campsnac1

Yeni üye
selam...ben cubase sx3 kullanıyorum..onu silip cubase 5 yüklüyeceğim.peki projeler ve plaginler e birşey olur mu silinir mi?cubase 5 direk görür mü?plagin ve projeleri...
lütfen cevaplarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkür ederim.

Birşey olmaz aynen açılır projeler, tabi plug-inler yerli yerindeyse..

Söylemeden edemeyeceğim yanlışım varsa affola ama şu sorduğun soru crackci olduğun hissi veriyor..

Evet görür ama direk değil direkt.
SX3'ü silmene dahi gerek yok aslında.
Bu arada cümleler büyük harfle başlayıp,3 tane nokta yerine tek nokta ile biter.

Dikkat edeceğim.Teşekkür ederim.peki ayrıca bir şey yapmama gerek yok değil mi?
cubase sx3 ü sileyim ve 5 i kurayım?

ueberschall' Alıntı:

Söylemeden edemeyeceğim yanlışım varsa affola ama şu sorduğun soru crackci olduğun hissi veriyor..

Birşey sormak istiyorum. Neden her bu tarz başlık açanlara "crackçi" misin sorusunu sormak adet oldu forumda? Sırf sana yönelik bir soru değil bu, yanlış anlama. Ancak dikkat ediyorum, sürekli insanları crack kullanmakla suçlamak, bilgisizliğe karşı kullanılan bir nevi savunma mekanizması gibi oldu.
Yanlışım varsa uyarın lütfen ama bu hakkaten benim çok üzüldüğüm bir durum.

Bora

BoraOzkum' Alıntı:
Birşey sormak istiyorum. Neden her bu tarz başlık açanlara "crackçi" misin sorusunu sormak adet oldu forumda?..
O yeni bir "adet" değil.
Ayrıca konuların açılış ve soruların soruluş biçimleri de önemli.
Herkese ve her soruya aynı tepki verilmiyor.

Verilen tepkileri abartmazsak ve gereksiz yere konuları uzatmazsak iyi olur bence.
Eğer bu konu hakkında ciddi bir sıkıntın varsa, bu konuyu Site İletişim forumunda dile getirmen de daha yararlı olur. Bak bu başlıkta o tepkiyi bir tek sen sorun haline getirmişsin.

Başlıkları kendi hallerine bırakmakta çoğunlukla yarar var.
Söylenecek olan söylenmiş yani.

BoraOzkum' Alıntı:
ueberschall' Alıntı:

Birşey sormak istiyorum. Neden her bu tarz başlık açanlara "crackçi" misin sorusunu sormak adet oldu forumda? Sırf sana yönelik bir soru değil bu, yanlış anlama. Ancak dikkat ediyorum, sürekli insanları crack kullanmakla suçlamak, bilgisizliğe karşı kullanılan bir nevi savunma mekanizması gibi oldu.
Yanlışım varsa uyarın lütfen ama bu hakkaten benim çok üzüldüğüm bir durum.

Bora

Cubase 3 ve Cubase 5'e bugüne kadar 2000Tl'ye yakın para ödemiş olan biri böyle bir soru sormaz (hem neden hep Cubase 3' de 4 değil?)..

Daha önceden de konuştuğumuz gibi burada yapılan bir bilinç oluşturmak ve kırık yazılım kullananlara en azından bu Müziktek forumundan bilgi vermemek; ben şahsen destekliyorum..

Dediklerim yanlış anlaşılmasın, cracki destekliyor değilim. Tabiki ben de isterim insanların bilinçlenmesini ama ben de Sx3 ten Cubase 5'e terfi ettim. Bunda garip bir taraf göremiyorum. Tamam, soruyu soruş tarzıyla alakalı olarak böyle düşündünüz ancak benim şahsi fikrim, insanları crackçi diye yaftalamanın pek hoş olmadığı yönünde. Zamanında ben de yedim o yaftayı crack kullanmadığım halde. Gerçekten insanda kötü bir his bırakıyor.
Belki de bu yüzden bu kadar tepki gösterdim.
Halk kahramanı olmaya çalışmak değil yani yaptığım.
Ne olursa olsun benim de isteğim crack kullanımının olabildiğince azalması. Sadece eğer arkadaş gerçekten crack kullanmıyorsa, onu kırmamak, soru sormaktan çekinmesini önlemekti benim yapmaya çalıştığım şey.

Bora

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri