[Eski] Cue+Bin Dosyalarý

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BrN

Yeni üye
Ýnternetten indirdiðim bu dosyanýn uzantýsý Cue+Bin.Zip þeklinde fakat bu dosyayý ne winrar la nede winZiple açamýyorum.

Acaba açmak için bi yöntemi felanmý vardýr.Yoksa indirdiðim dosyadamý bir problem var.

Kolay GElsin..

zip. in acilmamasinin cue+bin ile ilgisi yoktur sanirim.Dosya bozuk oldugu icin acilmiyordur.BIN herhangi bir cd nin raw data sidir.CUE ise disc in "table of contents" idir.cue yazma programina bin in datasinin nasil yazilacagini soyler ..Bazen zip ve rar, kendi versionundan daha sonraki bir versionla kapatilmis bir dosyayi acamiyor.Belkide boyle bir sorun olabilir mi acaba...

Bildiğim kadarı ile Cue veya Bin uzantılarını Ultra iso ile açabilirsin ya da Alcohol olabilir. Dosya uzantılarının sonunu Nrg yaparsan daha rahat olur.

Ýkisini ayný klasöre koy, Nere veya türevi bir cd yazma programýnda "burn image" isimli bölümü bul, sana "cue" dosyasýný soracaktýr. Cueyi programa verirsen, eðer bin dosyasý doðru yerde ise, "bin" formatýndaki imajý cdye yazacaktýr program. Ondan sonra cdyi takýp içeriðini görebilirsin. Eðer bir hata olursa cue dosyasýný notepad ile aç, orada bin dosyasýnýn yolunu gösteren bir satýr vardýr onu düzenle. Olmazsa as buraya içeriðini bakalým.

dosya uzantısı .zip ile bitiyorsa muhtemelen bu zip arşividir.. bozulmuş olabilir..
winrar ile açarsan winrar'ın arşiv onarma seçeneği gayet iyi çalışıyor. Araçlar menüsünde.. Alt+R ...
ama başka bir dosya formatı olup uzantısı değiştirilip birşeyler saklanmışsa, dosyaya bakmak lazım.. linkini söyle.. indirip bakalım..

PArdon ben cue ve bin dosyasý açmaya çalýþýyosun sandým, sen bunlarýn baðlý olduðu arþivi açamýyormuþsun.

winrar ve winzip ile neden açamýyosun ne hata veriyor?

Dosya þirketteki bilgisayarda ve 687 mb.
Ne hata verdiðini yarýn bakýp söyleyeceðim.
Ýlgilendiðiniz için teþþekkürler.

Verilen mesajý.
"The archive is either in unknown format or damaged"
Anlaþýldýðý üzere dosyalardan biri bozuk.
peki bunu düzeltmek için ne yapabiliriz.
Alt+r tuþuna basýp düzelme iþlemine baþladým Ýlk hata
"Unexpected end of archive"
Daha sonrasýnda düzeltme yaparken ecük bücük harfelerden oluþan birçok þüpheli dosya bulduðunu söyledi ve add it to archive (archive eklemek isteyim istemediðim) sordu bende hep yes dedim.

fakat yinede dosyayý açamadým.
Daha sonra ADd it to archive e sürekli no dedim yine sonuç yok.
Sanýrým dosya problemli sizin görüþleriniz nelerdir?

Dosya problemli veya tamamen fake. Recovery record da yok. Shift+del kombinasyonuyla harddiskinden uçur derim fazla yer kaplamasýn. ;)

Ben bir keresinde böyle bir mesajla karşılaştım ve bozuk diye dosyayı sildim
sonra tekrar indirdim ve yine aynı mesajı aldım. Winrar ın açamadığı bir şeyi Win zip yükleyip denedim ve açıldı yani böyle şeyler olabiliyor.

Forum kurallarına aykırı olduğundan silinmiştir. Bu forumda korsan yazılımın crackin şunun bunun lafı geçmez. Yardımı ve desteği de verilmez. Site iletişim bölümündeki forum kurallarını okuyun. VE bir daha tekrarlamayın.

Bora' Alıntı:
Forum kurallarýna aykýrý olduðundan silinmiþtir. Bu forumda korsan yazýlýmýn crackin þunun bunun lafý geçmez. Yardýmý ve desteði de verilmez. Site iletiþim bölümündeki forum kurallarýný okuyun. VE bir daha tekrarlamayýn.
YAhu ne yazmýþtý arkadaþ merak ettim belki yardýmý dokunurdu.
O crack programý önerir bizde demosunu indiririz.Sonra orjinalini alýrýz vs..

Gerçi çok alakasýz birþeydende bahsediyor olabilirim.

Ben bir keresinde böyle bir mesajla karþýlaþtým ve bozuk diye dosyayý sildim
sonra tekrar indirdim ve yine ayný mesajý aldým. Winrar ýn açamadýðý bir þeyi Win zip yükleyip denedim ve açýldý yani böyle þeyler olabiliyor.
Denedim DazeJar winzip in son versiyonunu indirdim netten (demo).Oda açmamýþtý.

Forum kurallarına aykırı olduğundan silinmiştir. Bu forumda korsan yazılımın crackin şunun bunun lafı geçmez. Yardımı ve desteği de verilmez. Site iletişim bölümündeki forum kurallarını okuyun. VE bir daha tekrarlamayın.

1)Hicbir dosyanın orijinali winrar seklinde olmaz.(Kisinin bunu arkadasından alması bile kacak a girer.)
2)Bu topic de gecenler ve istenen yardım da bu cercevede.
3) http://www.muziktek.com/forum/viewtopic.php?t=1553 Bkn. bu da baska bi cd image fln (yani korsan) olayları dahilinde................

Eee sen daha bana ne diceksin...??Veya ben senin yazdıgını kale alıp dusunucem mi??Bunu da sil veya ukalalık yap olur mu??

Bora adlı kullanıcı forumdan şutlanmıştır. Bizi takmayanı burada istemiyoruz. Başka bir kullanıcı adı ile tekrar kaydolabilir ancak bilmelidir ki mükerrer davranışlar da aynı akıbete uğrayacaktır. O yüzden forum kurallarını okuyup benimsese iyi olur, bu kurallar Site İletişim forumunda asılıdır.

Bahsettiðin baþlýktaki CD image Linux imajý olamaz mý? Ben arkadaþýma kayýtlarýmý 700mblýk rar dosyasý içinde veremez miyim? Bunu kim nerden bilebilir? Adam dosyam var açamýyorum diyor. Açýkça beyan edilmediði sürece kimseyi korsancýlýkla suçlayamayýz. Açýk açýk söyleyip sazanlýk edenin de ensesine binilir. Döner de bakarsýn diye yazýyorum. CD image veya rar zip gibi sýkýþtýrma formatlarýnýn korsan yazýlým daðýtmak için bulunduðunu iddia etmek harbiden komik. Envai çeþit þey barýndýrabilir onlar.
Arkadaþ bir daha dönerse aklýnda bulunsun.

Bahsi geçen adam dosyayý çoktan sildi :D

Yazýyý yine kaçýrdým neyse..
CD image veya rar zip gibi sýkýþtýrma formatlarýnýn korsan yazýlým daðýtmak için bulunduðunu iddia etmek harbiden komik.

Ne diyosun ben buna g.t.mle gülerim.

Ozaman winZip veye winRar gibi sýkýþtýrma formatýný üretenlere dava açalým .

bence arkadaş winrar, winzip 'in amacını ve anlamını tam anlayamamış..
:)

bu arada BrN, dosyayı hala açamadıysan , linkini verirsen biz de deneyebiliriz açmayı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri