Gecen gun arkadaslarla tartisiyorduk bu olayi, ayni muhabbetler dondu gene aramizda..stratman' Alıntı:
Demistim ki "Ahh o grupta Jorn (Lande) olacaktiki" .... O zaman 'dream' olurdu cidden
Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Gecen gun arkadaslarla tartisiyorduk bu olayi, ayni muhabbetler dondu gene aramizda..stratman' Alıntı:
Gokmen' Alıntı:Neredeyse DT çıktığından bu yana dinleyenlerdenim, son birkaç albümü alenen Trash Metal olduğundan pek sevmemiştim. Ayrıldığından dolayı arkasından atıp tutadabilirim, Portnoy'ün neredeyse her boşluğa birkaç senkop tarzı baterisinden de gına gelmişti.
Bu şarkı hoşuma gitti, gitar tonlarını biraz değişik, baterileri kıvamında ve Portnoy'ün yerini doldurma kaygısından ziyade " ben yeni bateristim, böyle çalıyorum" şeklinde buldum. Hatta solistin kendini yırtarcasına vokalleri de yerini daha yerinde ve sade vokallere bırakmış. Açıkçası hoşuma gitti, bu albümü alırım ben.
Mahcem' Alıntı:(gerçi benim için ikisi de aynı ama...)
Mahcem' Alıntı:Ukalalık olarak almayın ama, Trash değil, Thrash Metal o türün adı arkadaşlar. Trash ile Thrash arasında bayağı bir anlam farkı var (gerçi benim için ikisi de aynı ama...)
M.