[Eski] Eastwest Complete Composer Collection

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

soundbanks

Yeni üye
Merhaba arkadaslar baslikta bahsettigim gibi EWQL almayi dusunuyorum.Complete composer collection siparisimi sene sonunda kesin olarak verecegim.Film muzikleri icin almak istiyorum sizce yeterli olurmu ? " lutfen sadece kullananlar cevap yazarsa sevinirim"

Ve birde sitesinde paketi hdd olrak gonderiliyor yaziyo. Bana cok sacma geldi acaba e-mail atsak dvd olrak gonderirlermi sonucta costumize olarak alacagim.Çünkü sürekli hdd yedeği alamam :) Lütfen bilenler varsa yardımcı olun.Yada almadan email atsam hdd istemiyorum pack olarak dvd yollayın diye kabul edilirmi? sonuçta 995 dolar :) az para değil...

HDD olarak al, diger turlu iskence oluyor yuklemesi. Eski Kompakt serisinden biliyorum. HDD direk calisacak sekilde geliyor, yukleme ile de ugrasmiyorsun. Ayrica HDD'ye birsey olmasi senin icin sorun degil, cunku senin asil para verdigin nokta iLok'daki lisanslar. iLok'a ZDT alirsin, sorun kalmaz. Ben HDD'yi birebir yedekledim. Cok ucuz bu aralar HDD'ler, sorun olacagini zannetmiyorum. Istersen hic yedek alma, oldu ki birsey oldu HDD'ye, Terapack dedikleri bir urun var. Onu alirsin, elinde lisansi olduklarini kullanirsin, digerlerini de 10 gun boyunca denersin. :) Hic basima gelmedi, ama mail atip sorabilirsin. HDD'nin basina bir is geldiginde ne yapabilirler diye. Lisansli kullanici oldugun icin onceden replacement DVD isteyebiliyorun, simdi HDD isteyebiliyor olman lazim. Tabi ucreti karsiligi.

İLok ZDT nedir peki? Eger oyle bi sorun olursa terapack almak en mantiklisi.hdd ye bisey olsa bile ilok sayesinde elimde olanlari kullanabiliyorsam muthis birsey :)

Birde benim asil korkum hdd gelirken basina kargida bi sikinti gelmesi sadece o yuzden dvd almak mantikli gelmisti yoksa hdd en akillica olani.

Evet ama dvd versiyonunda secim yapamiyoruz o yuzden hdd de + ama cok kararsiz kaldim suan cunku yaklasik 1500 lira para alacagim o yuzden cok kararsizim...

Enteresan tercih. Adamların en manyak olayı zaten Choirs, özellikle film milm için. Ötekiler kaydedilemeyecek şeyler değil yani ama tabi tercih. Ben olsam dvd alırdım her şekilde. Sonra illa ki 1 alana 1 bedava yaparlar yılbaşına kadar falan çünkü.

Bende eskilerden Platinum Pro XP ile Choirs var. PLAY olanlara ozeniyorum bu aralar. Mail attim gecen ay, dedim elimde Pro XP ve Choirs var, bunlari upgrade etmek istiyorum diye. Bir cevap gelmedi. Hersey Kontakt'ta oldugu icin benim cok fazla aramiyorum da yeni artikulasyonlar bir de keyswitch olaylari ve animator olaylari cok guzel PLAY'de. Hayirli olsun.

Teşekkür ederim gerçekten son kuruşuna kadar hak ediyo ve illegal programlara artık bende savaş açmış durumdayım. :) Artık bende sizlerdenim :)

hayırlı olsun. bu arada ben de gypsy + silk almayı düşünüyorum. bana alışverişin konusunda biraz bilgi verebilir misin? örneğin gümrük gibi bir sorun yaşadın mı? ödemeyi paypal üzerinden mi yaptın? teşekkürler

Geri