[Eski] Evde ışıklandırmalarla video kaydı yapmak

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

gitarjam

Yeni üye
Selamlar...

Evde bir arka fon kullanarak video kayıtları yapmak istiyorum ancak ışıklandırmaya ihtiyacım var profesyonel birşeyler yapmak adına. Videodan kastettiğim ise bir arka fonun önünde oturup gitar çalıcam yani geniş bir alan olmayacak çok fazla. Önerebilceğiniz bir ışıklandırma şekli var mıdır spot falan var mıdır? Bu işlerden hiç anlamadığım için pek teknik anlatamadım inşallah derdimi anlatabilmişimdir :D

Sağdan ve soldan aydıngerli bahçe spotu yak... kendine.çok gelirse aydıngeri çift tak. ama ayak üstünde olucak
her + lamba aynı zamanda + gölge demek bunu unutma.
duvara yapışma bırak gölgen duvara diil yere düşsün arkanla boşluk bırak.

Peki bu spotların fiyatı ne kadardır hangi standartlarda spotlar almalıyım, çok pahalı bişeyler aramamaktayım. Örnek verebileceğiniz modeller var mı?

gitarjam' Alıntı:
Peki bu spotların fiyatı ne kadardır hangi standartlarda spotlar almalıyım, çok pahalı bişeyler aramamaktayım. Örnek verebileceğiniz modeller var mı?
Sen bütçeni söyle ben ona göre söliym.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... isik/detay?
şunlar orjinal diil ama iş görürler.. 2 tane bile yeter... 2 tanede çin malı ayak alırsın 40 ar liradan mesela.
diilse bahçe lambası.

TuncaEskiyerli' Alıntı:
gitarjam' Alıntı:
Sen bütçeni söyle ben ona göre söliym.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... isik/detay?
şunlar orjinal diil ama iş görürler.. 2 tane bile yeter... 2 tanede çin malı ayak alırsın 40 ar liradan mesela.
diilse bahçe lambası.

Ben bu kadar pahalı şeyler beklemiyordum. Zaten gitaristim en fazla 100lira civarı falan veririm diyordum. Çok pahalıymış, en azından beklediğimden çok pahalıymış :D

Kaptan o zaman sana
urun_13984_b.jpg

böle bişey bakıcan bauhaustan.

TuncaEskiyerli' Alıntı:
Biraz araştır diyim.. perpa praktiker.. google da arat ayaklı bahçe halojen diye.. ben daha ne diyim.

Ben adlarını bilmiyordum spot diye arattığım için bi sonuç bulamıyordum. Teşekkür ederim ilginiz için.

Geri