[Eski] Hayal mi gördüm acaba ?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srcn

Yeni üye
Merhaba arkadaşlar

Dün gece geç saatte bilgisayarı mı çalıştırdığım da, ilginç aynı zamanda da komik bir olayla karşılaştım.

Windows açılırken, kullanıcı adımızın üstüne tıklayıp şifreyi girdiğimiz.Kullanıcı seçimi (oturum açma) bölümün de, Benim kullanıcı adımın yazması gereken butonun üstünde.Aynen söyle yazıyordu:

"Bu tavrının sebebi nedir?" :)

Şaşırdım haliyle.

Bu yazının üstüne tıklayıp kendi kullanıcı şifremi girdiğim de Windows normal bir şekilde açıldı.

Hemen kullanıcı hesapları ayarlarına gittim.Ama bir baktım kullanıcı adında hiçbir değişiklik yok.As yazıyor.

Aranızda bunu bana açıklayabilecek birileri var mı?

Yada bu gibi bir durumla karşılaşanınız oldumu.?

Yoksa bilgisayarın içine hayalet falan girdiğini düşüneceğim.

Teşekkürler.

Rüyadýr o rüya...

Ama kim bilir?
untitled17km.gif

bu lanet yayılıyormuş :) hepimizin bilgisayarları tavrımızdan dolayı arıza çıkartıyomuş. hop? ne işsin? işlemcim ağrıyor.. hard diskimin kılı döndü tarzı bahanelerle.

Yada" aslında senden hoşlanıyorum ve belli etmemek için bu tavırları sergiliyordum.Herşeyi biliyorsun artık"yada " doktor 3 ay ömrümün kaldığını söyledi.Çok üzülme diye seni birşekilde kendimden soğutmaya çalışıyordum" da yazabilirdin. :D

Evet arkadaşlar.Bingo.

Aynı şey bir saat önce bilgisayarımı açtığımda yine oldu.

Ama bu sefer yazı farklıydı.

Aynen aktarıyorum.

"assiktir"

Gülmeyin abi gülmeyin lütfen yaaaa gülmeyin.

Ciddiyim diyorum.

Bunu kim neden yapmış olabilir.Evde bu pc yi kullanan kimse yok, ki annem ve babam bilgisayardan anlamazlar zaten.

Parolam da gayet zor.

Nasıl olur böyle birşey.Biri açıklasın.

Deliriyorum.Yardım edin.

Delirecek bir sey de yok, herhangi bir yardim yontemi de. Seni cok rahatsiz eden bir sorunsa bu; al eline isletim sisteminin CD'sini, bastan yukle yedeklerini aldiktan sonra. Yok boyle arasira bilgisayarim dunyami renklendirsin, guldursun beni diyorsan, bu sorun ciddi bir arizaya da sebebiyet vermiyorsa; dursun isletim sistemin mevcut haliyle.

En azindan ay imdat diyecek bir sey degil her halukarda...

Onur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri