Arkadaşlar merhaba bir süredir Amerika'daydım. Yeni döndüm oradayken Apple'ın yeni ürünü iPad'i inceleme fırsatı buldum. Naçizane fikirlerimi paylaşmak isterim...
Gerçekten elinize aldığınızda büyüleyici bir cihaz.. Ekranı başlı başına bir büyü.. İnsanı anında cezbediyor. Ama biraz düşününce özellik bakımından iPhone'umun çok gerisinde. Kamera yok, usb girişiş yok, mikrofon yok... Yani eksik görünen çok şey var... Tabii ki bakış açınız da çok önemli..
İnsanlar Beşinci Cadde'deki mağazanın önünde içeri girmek için sıra bekliyordu. İçerde sanırım 100 civarında inceleme demosu iPad vardı ve burada da kuyruk vardı. Ayrıca kasada da ürünü satın alanların kuyruğu vardı. Sanırım 15 civarı kasa full çalışıyordu. Zaten insan biraz da bu manzarayı görünce şöyle hissediyor ; acaba bu kadar insan böyle yaparken bende bir tuhaflık mı var sıraya girip almalı mıyım...
Bir yandan da yeni işlemcili macbook pro alanlar vardı bu arada sırada...
İnanın almamak için de zor tuttum kendimi... Ama başardım
Siz de elinize alınca anlayacaksınız ne demek istediğimi...
Büyüleyici ama işlevselliği tartışılır. Ben almamayı başarabildim
Yine de çok özel bir cihaz diyebilirim... Paylaşmak istedim...
Sevgiler...
Tony
Gerçekten elinize aldığınızda büyüleyici bir cihaz.. Ekranı başlı başına bir büyü.. İnsanı anında cezbediyor. Ama biraz düşününce özellik bakımından iPhone'umun çok gerisinde. Kamera yok, usb girişiş yok, mikrofon yok... Yani eksik görünen çok şey var... Tabii ki bakış açınız da çok önemli..
İnsanlar Beşinci Cadde'deki mağazanın önünde içeri girmek için sıra bekliyordu. İçerde sanırım 100 civarında inceleme demosu iPad vardı ve burada da kuyruk vardı. Ayrıca kasada da ürünü satın alanların kuyruğu vardı. Sanırım 15 civarı kasa full çalışıyordu. Zaten insan biraz da bu manzarayı görünce şöyle hissediyor ; acaba bu kadar insan böyle yaparken bende bir tuhaflık mı var sıraya girip almalı mıyım...
Bir yandan da yeni işlemcili macbook pro alanlar vardı bu arada sırada...
İnanın almamak için de zor tuttum kendimi... Ama başardım
Siz de elinize alınca anlayacaksınız ne demek istediğimi...
Büyüleyici ama işlevselliği tartışılır. Ben almamayı başarabildim
Yine de çok özel bir cihaz diyebilirim... Paylaşmak istedim...
Sevgiler...
Tony