[Eski] Konu Yaylılar !

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

teejai

Yeni üye
Merhaba Arkadaşlar.

Aramızda çok profesyoneller var onlara soruyorum. Enstrümanların canlı olarak kaydedilmesi en doğrusu ancak haliyle benim böyle bir imkanım yok. Özellikle Türkçe şarkılarda kullanılan string seslere yakın diyebileceğiniz bir vst önerebilir misiniz. bende hypersonic var ancak yaylılar hiç orijinal gelmiyor kulağa. Ne dersiniz. ? :|

Hasan nereden bulursun bunlari:)Tam nokta atisi.

Dagarciginda daha bunun gibi göz önünde olmayan vsti'ler varsa onlarida yaziver lütfen.

Arayan bulur derler:))Zahmetine tesekkürler,bekliyoruz.

Bu sesler sample şeklinde var galiba içinde, yani hazır sample şeklinde. Ben öyle anladım ama içinde hazır sample lar var diyor.

sickman' Alıntı:
Bu sesler sample şeklinde var galiba içinde, yani hazır sample şeklinde. Ben öyle anladım ama içinde hazır sample lar var diyor.

Ikiside mevcut Phrase ve Performance seklinde.Calinmis figürler ve calmaya hazir performanslar.Hasan yanlis biliyorsam düzelt.

gerçekten muhteşem...

bunu degerlendireceğim inşaallah iyi bişey çıkar. ewql için ne düşünüyorsunuz. aynı performansı alabilirmiyim sizce . kullanan vardır belki..

Ikiside mevcut Phrase ve Performance seklinde.Calinmis figürler ve calmaya hazir performanslar.Hasan yanlis biliyorsam düzelt.
Evet abicim, hem Phrase hemde performance... Yanlış hatırlamıyorsam eğer "İstanbul Strings" yaylı grubu tarafından çalınmış.

Geri