[Eski] korg ms 20 synthesizer

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Bunu satan adam hiç mi aletin arkasına bakmıyor Arkasında yazar ve kolay kolay silinmez. Çünkü demire oyularak yazılmıştır.

korg ms 10 -20 -50 ve KORG SQ-10 bunlar birbirlerine bağlayarak kullanıyorlar ve en popüleri ms 20
Ms 10 bass için üretilmiş yani daha doğrusu bass sntyh. gibi. Bence o da çok harika bir alet alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Vallahi ben halen talibim ama tabiki makul bir sekilde fiyatin yeniden degerlendirilmesi lazim karaduman tarafindan.

sabah bilgisyarı bir açtım 'dumur' oldum:S bu alet bende olduğu günden beri ms 20 die biliyorum,arkasınada çok acaip silik derecede yazıyor,bana ms20 denildiği için incelemek aklımın ucundan geçmedi..bu tip aletlerle ilgilenmediğim için 20 nin olayıyla 10 farkınıda bilmiyorum ayrıca,

:)
Yeniden hayirlis olsun diyorum
Anlastik ve ben aldim

Korg MS-10
bassline ler ve fx te ve filtreleri ile sinyal yolunda birlikteligimiz umuyorum yarin aksama baslayacak :)

cok iyi gidiyor
tek kotu yani, elimdeki virtual analog larin gidebilecegi yerin limitlerini gormus oldum, simdi yeni analog cihazlara bakiyorum (dsi poly evolver, moog voyager gibi) ayrica sesi gercekten cok acik bir ms10
tekrar tesekkur ederim, keyifle kullaniyorum, kayitta bile kullandim simdiden

Analog gear will not devaluate. It will increase in value and be very unpayable in the next 10 years. Only for rich people, big collectors, etc.. So now is the time to spend all our money and choose the best machines! (Oberheim SEM, Roland system 100, Roland Jupiter 4, KORG Maxikorg, ARP Odyssey, MOOG, etc...)
Bunu söyleyen yurtdışından bir kollektör Bu işin ticaretini yapan bir arkadaş

Geri