[Eski] Kurzweil PC1SE

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

kaanengin' Alıntı:
Archimed' Alıntı:
Tugan Hocam iyi günlerde kullan. Kurzweil kullanıcılarının artması, buna bağlı olarak ikinci elinin güçlenmesi bence iyi bir gelişme. Ben birkaç ay önce Kurzweil'in en ucuzu olan PCE-61 modelini incelemiştim, o bile bence pek çok emsaline göre daha kaliteli bir cihazdı. Bir gün Ant Muzik'te denemek istiyorum, ama sonra kanıma girer diye endişeleniyorum :?

Evet, bahsettigin model KME61, benim de ilk denedigim Kurzweil bu modeldi ve enstrumani calmaya basladigim anda sok olmustum. Eger en dusuk modeli bu ise, gerisi acaba nasildir diye dusunmustum.
Aslinda Kurzweil lerde soyle bir olay var, en dusuk modeli bile triple strike piano sample larina sahip, ve tuse, malzeme kalitesi olarak en ustten en alta kadar butun modeller hemen hemen ayni kalitede enstrumanlar. Ben birtek SP2 yi (yarim agirlikli tusesi olan model) pek begenmedim, onun haricinde zaten PC serisi butun modelleri on numara enstrumanlar.

Çok doğru, akşam akşam uyku haliyle yanlış yazmışım :?

Bu Pc serisi ile K serileri arasındaki farklar nedir tam olarak? Workstation olarak hangisi daha çok öne çıkar sizce? Üzerinde düzenleme yapmak açısından vs..

PC1 ve PC2 serilerinde sequencer olmadığı için üzerinde düzenleme yapılamıyor. Ancak yeni çıkan PC3 serisinde sequencer var, bir araştırmanı öneririm. K serisi hiç kullanmadım, kullanan arkadaşlar var, ayrı başlık olarak açarsan yardımcı olurlar.

Geri