Sam Ash'te indirimde olduðun için (gerçi bu kýsmý sorumu yantýlamýþ kadar oldu ama) Lexicon'un Omega Desktop ses kartýný almýþtým. Windows XP (SP2) ile kullanýyorum ne zamandýr. Geldiði günden beridir, bu kartýn bir sorunu var. Birden bire hafýzasýný kaybedercesine kapanýyor açýldýðýnda da kim olduðunu hatýrlamama sorunu yaþýyorum. Windows bana "abi bi alet bulduk ama nedir biz de anlayamadýk" dercesine sadece "Found New Hardware" diyor ve altýnda sadece USB'den baðlý bir þey gibi bir ibare çýkýyor.
Bu antika aletten benden baþka kimde vardýr bilmiyorum ama external ses kartlarý ile ilgili bu tarz genel bir problem varsa, çözümü nedir?
Hayýr yoktur, ilk defa duyuyorum, omega diye ses kartý mý olur? diyorsanýz Konnect serisini tavsiye edermisiniz? Gitar, Bass ve Vokal kaydý için kullanacaðým.
Bu antika aletten benden baþka kimde vardýr bilmiyorum ama external ses kartlarý ile ilgili bu tarz genel bir problem varsa, çözümü nedir?
Hayýr yoktur, ilk defa duyuyorum, omega diye ses kartý mý olur? diyorsanýz Konnect serisini tavsiye edermisiniz? Gitar, Bass ve Vokal kaydý için kullanacaðým.