[Eski] LOGIC 9 PRO VE PRESONUS STUDIO LIVE 16.4.2

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

umuttasci

Yeni üye
tc elektronıc studıo connect 48 kullanıcısıyım. presonus studıo lıve mikser almaya karar veerdim. aynı anda 10 enstrüman kaydı almak istiyorum. logıc pro 9 ile senkronize çalışırmı bu cihaz? ayrıca kulaklık amplisi de bağlayabilirmiyim bu cihaza? bu cihazı tanıyan bilen arkadaşlar beni bilgilendirebilirse çok sevinirim. saygılar. :)

Bağırarak yazmayın.

Forum Kurallarını okuyun kardeşim, spor olsun diye asmadık onları oraya.

Mesajınızı forum kurallarına uygun olarak düzeltin.

M.

umuttasci' Alıntı:
tc elektronıc studıo connect 48 kullanıcısıyım. presonus studıo lıve mikser almaya karar veerdim. aynı anda 10 enstrüman kaydı almak istiyorum. logıc pro 9 ile senkronize çalışırmı bu cihaz? ayrıca kulaklık amplisi de bağlayabilirmiyim bu cihaza? bu cihazı tanıyan bilen arkadaşlar beni bilgilendirebilirse çok sevinirim. saygılar. :)

Evet çalışır.Hatta cihazın Logic için template projesi bile Presonus'ın web sayfasında mevcut.16 kanal aynı anda kayıt alabilir,miksajını sonradan yapabilirsin.Bahsettiğim template için aşağıdaki linki tıklaman yeterli olacaktır..

http://www.presonus.com/media/downloads ... mplate.zip

Kulaklık amplisini ister aux çıkışlarından ikisine,istersen kulaklık çıkışına bağlayarak kullanabilirsin.Benim tavsiyem aux çıkışlarını kullanman olur zira kulaklık miksi için tonlama ve balans açısından çok daha fazla esneklik söz konusu....:)

sevgili littlemac peki ilerde harici preamp, efekt ünitesi ve rack mount prossersor ler bağlayabilirmiyiz bu cihaza. yada üzerindeki efekt ler, compressor, gate ve eq ayarları yeterli olacakmıdır?

umuttasci' Alıntı:
sevgili littlemac peki ilerde harici preamp, efekt ünitesi ve rack mount prossersor ler bağlayabilirmiyiz bu cihaza. yada üzerindeki efekt ler, compressor, gate ve eq ayarları yeterli olacakmıdır?

Preamp konusu her zaman görecelidir ancak cihazın üzerindekiler oldukça başarılı.Ekstradan herhangi bir ünite bağlamana gerek yok zira firewire protokolü üzerinden Logic ile kayıt yapacağından,miksaj aşamasında Logic plug-in'lerini kullanacaksın.

Youtube'da cihaz ile ilgili yüzlerce eğitim videosu mevcut.Cihazı satın almadan önce, bu videolara gözatmanı öneririm...

Geri