son parti,
K Kaan_Karaman Yeni üye 16 Ağustos 2010 #42 Electrojan ilk resimde 'Build-in Output' u seçeceksin. Sende şu an 'Built-in Line Output' seçili. Ben OS X 10.5.8 kullanıyorum ve gördüğüm kadarı ile arada baya bi fark var. Pes etmek üzereyim. Yok mu 10.6.x ve Soundflower kullanan başka biri?
Electrojan ilk resimde 'Build-in Output' u seçeceksin. Sende şu an 'Built-in Line Output' seçili. Ben OS X 10.5.8 kullanıyorum ve gördüğüm kadarı ile arada baya bi fark var. Pes etmek üzereyim. Yok mu 10.6.x ve Soundflower kullanan başka biri?
E electrojan Yeni üye 16 Ağustos 2010 #43 seçenek değiştirilemiyor ben de,başka bir sürüme bakim öyle döniyim sana abi,sagolsın.
E electrojan Yeni üye 17 Ağustos 2010 #44 TG' Alıntı: Yürüyen Adam Genişletmek için tıkla ... yürüyen adamı kapatıyorum fakat istemim dışında kendi kendine tekrar devreye giriyor,tamamen nasıl kapatabilirim?
TG' Alıntı: Yürüyen Adam Genişletmek için tıkla ... yürüyen adamı kapatıyorum fakat istemim dışında kendi kendine tekrar devreye giriyor,tamamen nasıl kapatabilirim?