[Eski] Logic Pro 9 huzurlarınızda :)

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Evet, bunu sanırım yavuzy söylemişti birkaç ay önce. Sevindim..

Ben Logic 8'i, 9'a upgrade yapmak istiyorum ama netten oluyor mu direk? Yani dosyalar Sibelius updatelerindeki gibi siteden bilgisayarın içine mi girecek yoksa ABD'den DVD mi gönderecekler? Çünkü upgrade çok mantıklı, Logic 8'i olana $199.. Ama free shipping yazdığına göre kesin internetten indirilmiyordur.. Bu konuda net bilgiye sahip olan biri var mı?

Logic9 un Mac OS X v10.5.7 istiyor olamsı gözden kaçmasın, osx486 kullanıcıları için yada update yapmayanlar için önemli. Bu versiyondan itibarende g5 lere veda etmiş.
Sadece intel işlemcilerle çalışıyor:

Minimum requirements to install all applications
Mac computer with an Intel processor
1GB of RAM (2GB or more highly recommended)
Display with 1280-by-800 or higher resolution
Mac OS X v10.5.7 or later
QuickTime 7.6 or later
DVD drive for installation
PCI Express, ExpressCard/34, USB, or FireWire-based audio interface recommended

Herkese selam,

Logic 9'u öve öve bitiremiyorlar çeşitli forumlarda. Özellikle gitar modellemesi açısından. Aramızda bu yeni sürümü kullanan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir mi? Teşekkürler.

Selamlar,

GPI

``Logic 9'u öve öve bitiremiyorlar çeşitli forumlarda. Özellikle gitar modellemesi açısından. Aramızda bu yeni sürümü kullanan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir mi? Teşekkürler``

Hocam Apple Store`da biraz inceleme firsatim oldu.Benim gozume carpan en guzel yenilik(bana gore) Logic icindeki Audio Looplari kendi projemize aktarip quantize yapabilmemiz.Bu arada ben Logic 8 kullaniyorum daha yeniyim,belkide o ozellik vardi ama belirgin bi sekilde ben gorememistim/fakat logic 9 tanitim videolarinda dikkatimi ceken ilk o oldu.Birde Logic Guitar AMP Gear:Fuzzy,Compressor,Flanger, Phaser, Tremolo Overdrive gibi pedal simulatorlerini setup yaparak degisik saundlar elde edilmesi + tabiki yeni Guitar Amp modelleri...

Ben de kullandım. Hiç sevmemiştim. Hala sevmiyorum. Zoomlaması ayrı dert, kes biç split yap ayrı dert. Yorucu program bence. Ben edit yapan insanım, bana zorluk çıkarmasın. :)

Ampli modellemelerine de göz gezdirdim. Guitar Rig 4 falan varken piyasada pek lafı olmaz gibime geliyor.

Elinde Guitar Rig 3-4 olan adam muhtemelen Logic içindeki gitar modellemelerine pek bakmaz. :D
Ama olmayan için rahatlıkla iş görecek kalitede...

EQ,Comp, Reverb stok pluginleri de gördüğüm kadarı ile diğer daw'lardan çok daha başarılı... :wink:
Kullanım rahatlığı kolaylığı kesinlikle kişiye özel... Müspet menfi yorum yapmam.. :lol: :lol:

Geri