bulent_biyikoglu
Synthmaster
Ben AMD64 tavsiye ediyorum siddetle. AMD64'ler muzik icin cok iyi islemciler.
Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
abi ne yaptın biraz daha bekler mac.g5 alırım.bulent biyikoglu' Alıntı:$600 sadece islemci fiyati, daha bir de RAM, HD, Anakart vsvs derken saniyorum en az $1000 olur. Ama bir kere alayim tam olsun diyorsaniz dual-core AMD64 alin derim. Sanirim dual-core bir sistem muzik yapmak icin en az 2 sene is gorur![]()
roni aran' Alıntı:abi ne yaptın biraz daha bekler mac.g5 alırım.bulent biyikoglu' Alıntı:$600 sadece islemci fiyati, daha bir de RAM, HD, Anakart vsvs derken saniyorum en az $1000 olur. Ama bir kere alayim tam olsun diyorsaniz dual-core AMD64 alin derim. Sanirim dual-core bir sistem muzik yapmak icin en az 2 sene is gorur![]()
Ozan' Alıntı:7.0 ile 64bit desteği geldimi ? Bir de xp 64bit edition kafamı kurcalıyor, fikirlerinizi alayim dedim.
Tonguc' Alıntı:Intel Pentium Extreme Edition diye yeni bir cpu cikardi. Cpu'da 2 core var ve hyperthreading ozelligiyle 4 core olarak kullanabiliyorsun. Ayrica her cpu'nun kendine ait 2 mb. toplam 4 mb. L2 cache'si var. CPU intelin urettigi ilk 65 nanometre processor. 3.46ghz ve 1066 mhz front side bus ile calisiyor.
http://www.bit-tech.net/hardware/2005/12/27/intel_pentium_ee_955/1.html