[Eski] M-audio Fast Track Pro kurulumda mavi ekran sorunu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kancesme

Yeni üye
Merhabalar,

XP işletim sisteminde sorunsuz olarak kullandığım ses kartımı 32 bit Win7 işletim sistemine kurmayı beceremiyorum.

Onboard ses kartını biostan kapattım, aygıt yöneticisinde gözükmüyor,
Anakartla ve diğer tüm donanımla ilgili son driverlar yüklü ve sorunsuz çalışıyor,
Bios güncellemesi yaptım,
PC Kullanmama rağmen güç ayarlarını en iyi performansa getirdim, USB güç ayarlarını kontrol ettim,
PC ye hiç bir usb aygıt bağlı değilken driver kurulumunu yapıyorum, kontrol paneli yükleniyor,
M-Audio Fast Track Pro yu usb den bağlayıp açtığımda aygıtla ilgili sürücü otomatik yüklenirken mavi ekrana geçiyor yada PC yeniden başlıyor, kurulum tamamlanamıyor.
Kurulumu defalarca farklı USB girişlerinden, farklı USB kablosuyla denedim ayrıca kartı üç farklı Windows 7 yüklü PC ye kurmayı denedim üçünde de aynı sorunu yaşadım bu nedenle problemin PC den değil fast track pro dan kaynaklandığını düşünüyorum.

Aygıt yöneticisindeki durum resimlerdeki şekilde ve kontrol paneli not connected
79601807.jpg

win 7 driver (FastTrackPro_6_0_2_5_10_0_5134)
75736132.jpg

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Tum driverlari kaldir, M-Audioya dair hicbir sey kalmasin makinede. Registryden de aratip sil ilgili girdileri.

Karti cikar, bilgisayari bastan baslat. Driver kurulumunu yap, bilgisayari kapat. Karti tak bilgisayari ac.

Seklindeki siralamayi izleyerek yapar misin kurulumunu.

Kurulum problemim çözülmedi, Windows 7 ile kullanabilenler kesinlikle var, kurulumu tamamlayamayanlarda var nedenini tespit edemediğim bir şekilde bende kurulumu windows 7 de gerçekleştiremedim.

XP ye döndüm, sorunsuz bir şekilde yüklemelerimi gerçekleştirdim.

Farklı 4-5 bilgisayarda denememe rağmen sorunum devam etmekte. Win7 de 32 Bit, 64 Bit, SP-1, Lap Top, Masaüstü hepsinde aynı sorun çıkıyor. Farklı makinalarda aynı sorunun çıkması problemin bilgisayarla alakalı olmadığını gösteriyor, alet XP de çalıştığına göre donanım olarak bir arıza da söz konusu değil.

Yardımlarınızı bekliyorum..

Konu ile ilgili problemim tüm denemelere rağmen çözülemeyince aleti Türkiye distribütörü olan "COMPEL" e gönderdim. Satın alalı 3 yıldan fazla bir süre olduğu için alet artık garanti kapsamında değildi ama yinede kabul edip ilgilendiler.

Sorun driver ile ilgili değildi, daha önceki mesajlarımda anlattığım gibi yapılması gerekenleri yapmıştım, ben aletin bir firmware update i olabileceğini düşünmüştüm ancak driver ın yüklenmesi esnasında bu güncellemede oluyormuş.

Sorunu COPEL de çözemedi alet bozuk değildi XP de çalışıyordu ancak Win7 de çalışmıyordu birden fazla pc ve laptop ta da denenmişti, COMPEL sorunu M-audio ya bildirdi, aletin ilk çıkan seriden olduğu iç donanımının eski kaldığı ve yapılacak birşey olmadığı ortaya çıktı.

COMPEL ürünü garanti kapsamı dışında olmasına rağmen üceretsiz değiştirdi. Böylece sorunum ortadan kalkmış oldu. Aynı tür sorunları yaşayan arkadaşların bilgisine..

ben edirol UA25 ses kartımda aynı olayı yaşıyordum sonuç usb kablomun bozuk çıkması ve benim onu değiştirmem ile düzelmişti sende şansını dene saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri