[Eski] Mac OS X Lion

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Resume, Versions ve AirDrop cok akillica dusunulmus. Fakat yeni Mail'i hic sevmedim acikcasi. Mailbox buyudukce iskence olur gibi geliyor. Belki iOS gibi sadece son 25-50 maili tutabilir bilgisayarda ama o da ayri kotu. Umarim eski layout secenegi de vardir.

Beni en sinir eden OS X özelliklerinden birine iyileştirme geliyormuş.
Ben sırf bu özellik yüzünden upgrade edeceğim muhtemelen.

Artık pencereleri istediğiniz yerden büyütüp küçültebileceğiz!
Pencereyi sol köşesinden tutup büyütmek mümkün olacak!!!!
Ağlamak istiyorum :)

(20. saniyeye dikkat!!!)

e9ffc6a6b4a1bb82e7323413b4d8941da90bb44b

d6de8284367d30f848c58f677168c7fecdfc95ef

720e0feefc836ba7be9fe820c0e8aaab2e400b55

c500cd28a8a78a819bc35e9922ce668622b86ac0

6b12cc460008fbecdaa4ae040a285c0bf13054d2

ilterocktive' Alıntı:
Beni en sinir eden OS X özelliklerinden birine iyileştirme geliyormuş.

Pencereyi sol köşesinden tutup büyütmek mümkün olacak!!!!
Ağlamak istiyorum :)
:)
Geç oldu ama yine de iyi oldu. Gerçi alışan insanın eli yine sağ köşeye gidecek. Scrool çubuğu güzel oldu, maili ben de sevmedim. Videolarını görünce moralim bozuldu :). Dosya paylaşım için dropbox yeterli gibi sanki ama kullanmadan birşey diyemiyorum. Birde developer versionu test edenler scrolun ters çalıştığını yazmışlar. Eski ayarına gelmiyorsa çok kötü olacak benim için. Birde masaüstünü göstermek için 4 parmaktı 5 olmuş. Umarım bunların bir ayarı vardır.

Ben olayı tam çözemedim. Apple Store üzerinden ve Application Store'dan 30 dolara satın alınabiliyor. Ancak sanki üçüncü parti yazılımmış gibi snow leopard zorunlu tutuluyor. Bu tam olarak işletim sistemi değil mi yani? Bilgisayarımıza format atıp clean install yapamayacak mıyız?

İndirdikten sonra istersen bir Lion Installer DVD yapabiliyorsun anladığım kadarıyla, ama zaten online hesabınla aldığın için istediğin kadar indir. Mesela 5 tane makinan varsa 5 ayrı Lion lisansı almana gerek yok, bir tane alıyor, senin kullanıcı hesabına bağlı bütün makinalara Lion yükleyebiliyorsun.

M.

Yüklemeyi bugün yaptım. Gestureların değişmesi biraz sinirimi bozdu. Alışmak için tonla zaman harcamıştım halbuki. :evil: Onun haricinde herşey güllük gülistanlık.

Geri