[Eski] Mac OS X Lion

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Selamlar ben osx Lion yukledim. cok guzel bi program.Cok az bir performans artisi oldu. Yalniz re fx nexus 1.4.1 var bende calismiyor ne yapabilirim? ben Azerbaycanda yasiyorum. Nexus 2 satin almak istiyorum buralardada bulunmuyor. benimde en cok kullandigim plug innlerden birisi bana yardimci olmanizi diliyorum simdiden tesekkur ederim.

ben yeni nesil mac mini aldım. i5 işlemcili olandan. performans testleri yaptım. net olarak eski macmininin 2 katı.. kayıtlarda bakalım ne olacak performansı.

Benim MBP'ya yükledik bunu, aletin performans yerlerde geziniyor. RAM leak sorunu var, özellikle Safari filan açıksa.

Çok büyük hayal kırıklığı yarattı bence. Birçok firma Developer Preview'leri ciddiye almamış olacak ki düzgün driver bile yazmamışlar. Uzun süre yükselteceğimi sanmıyorum...

Ben kişisel dizüstü bilgisayarımda ve stüdyo bilgisayarında en azından iki yıl yeni bir işletim sistemi görmek istemiyorum. Stüdyo işiyle uğraşanlar için çok yeni, ve muhtemelen de gereksiz bir zımbırtı.
Adam "Tam ekran apps" diyor yahu. Şaka gibi.

Bu Mac bilgisayarlarla iOS işletim sistemi arasında uyumluluk ya da geçiş için düzenlenmiş bir işletim sisteminden başka bir şey değilmiş gibi geliyor bana.

Ben mecburen install ettim, bazı şeyleri test etmek için.
Desktopum SL. Ama şunu söyleyeyim, iş yerinde bir G5 var, Leopard üzerinde canavar gibi çalışıyor.
Snow Leopard'la Mac OSX bi mayhoşlaştı, bi acaipleşti. Lion'la da dibi vurdu gibi gözüküyor.
Ya da benim daha çok RAM'e ihtiyacım var. :evil:

Geri