[Eski] Mac Pro 2x 2.66GHz yoksa i7 işlemcili imacmi?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

barry

Yeni üye
Mac Pro 2x 2.66GHz Dual Core /4GB/250GB/GeForce 7300 GT almayı düşünüyorum ama aklım imac i7 işlemcili bir bilgisyarda bu gece karar verme lazım sizden yardım bekliyorum logicte çalışıcaz sizce performans bakımından hangisini tercih etmeliyiz

Re: Mac Pro 2x 2.66GHz hakkında bir soru?

Youtube'da izlediğim kadarıyla benchmark skorları açısından imac daha başarılıydı. Ben kullanıyorum uzun zamandır mac pro'yu. Cubase ile kullanıyorum benim için gayet yeterli bir bilgisayar.

İkisinden birini almanız sizi üzmeyecektir. Belki İmac ekstradan ekrana filan harcama yapmamak için daha mantıklı olabilir. Ama Mac Pro da traktör gibi alet valla. Bana mısın demedi. İmac'in bazı serilerinde ekran problemleri filan olduğu yazıyordu. Araştırmanızı öneririm.

teşekkürler logicte çalışırken 2 işlemcinin faydası olucakmı onu kestiremedim

barry' Alıntı:

Yaptığın müzikte kullanacağın DAW ne kadar önemliyse, işlemcininde önemi o kadar.
i7'ye 2 işlemci gözüyle bakmayın bence Quad Core 2 Duo içinde aynısı diyorlardı. O gitti bu geldi.

Myris' Alıntı:
barry' Alıntı:

Yaptığın müzikte kullanacağın DAW ne kadar önemliyse, işlemcininde önemi o kadar.
i7'ye 2 işlemci gözüyle bakmayın bence Quad Core 2 Duo içinde aynısı diyorlardı. O gitti bu geldi.

ben mac pro 2x2.66 xenon işlemcili makine için yazmıştım logicteki performansını kestiremiyorum yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum

i7 ilede böyle tartışmalar geçiyorda o yüzden yazdım. Ben bir çok çeşidini gördüm, kullandım bu aletlerin.

Mac Pro> iMac> Macbook Pro> Pc rahatlıkla diyebilirim. :)

teşekkürler pronun 2x 2.66GHz dual core olması imac i7yi düşündürdü bana haklısın sanırım upgrade özelliğinide gözardı etmemek lazım

Ben i7'li MBPro kullanıyorum tavsiye ederim, cihaz ilk sıralar beni çok şaşırtıyordu. Aldığımın ikinci günüydü sanırım, bilgisayarı açayım dedim, saniyeler içinde açıldı, acaba açık mı bırakmıştım diye şüphelendim :)(windows'tan hiç alışık değiliz), bir parçayı export yaparken eskiden 3-5 dakika beklerdim, şimdi 15-20 saniye sürüyor. 20 kanalı audio olmak üzere 67 kanallı projemi(24 bit) hiç kasmadan tıkır tıkır çalıştırıyor, üstelik latency 2 ms iken.

Geri