[Eski] (MBOX2) ÖNERİLERİNİZ!!!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

jumping_cat_music' Alıntı:
noyan' Alıntı:
Mbox bilindiği gibi 1.1 usb...ki kaldı ki masaüstü bir bilgisayar için en iyisi denilemeyecek nitelikte..evet amaç bir protools ise Digi002R ((rack versiyon)) göz atmalısın evet tuzlu fakat şunu unutmaki mbox2 elektriği usb hattı üzerinden almakta sistem ne kadar jilet niteliğinde de olsa bilgisayarın ilk açılışta masaüstündeyken dahi cpu oranı %30 oranlarında..öncelikle alt kısımdaki linkteki yazıyı bir baştan sona okumanı öneririm kesinlikle..

iyi çalışmalar..

noyan.
http://www.muziktek.com/turkce_site/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6726

arkadaslar ne kadar kesin konusuluyor boyle, ben 2 senedir mbox kullaniyorum, bilgisayari actigimda hic cpu %30`a vurmadi bugune kadar. digidesign`in web sitesindeki compatibility sayfasini iyi inceleyin derim.

istersem yere vururum istersem daha farklı anlatırım..Böyle söylemem gerekiyormuş demekki..kesin konuşuyorsam bir elimde sigara diğer elimde içkim olmadığına emin olabilirsin...Bu kadar eleştirisel olmana gerek yok forumdaki arkadaşlarına...

iyi çalışmalar.

mbox`un usb 1.1 olmasi sadece sampling freq / bit depth`i kisitliyor, 48khz / 24 bit`in uzerine cikilamiyor. cunku usb 1.1 arayuzunun izin verdigi miktar bu kadar. daha neyi konusuyoruz anlamadim ben, sayilar ortada.

Bir gün bir cocuk gelcek, abiler ben su sarkıyı creative kartta yaptım, avrupada 2 milyon sattık diycek hepimiz bir yaslanıcaz arkamıza :)

denizasiri' Alıntı:
Bir gün bir cocuk gelcek, abiler ben su sarkıyı creative kartta yaptım, avrupada 2 milyon sattık diycek hepimiz bir yaslanıcaz arkamıza :)

arkadaşlar bu bizim albümden yasal olmasına rağmen biraz alıntı önceden çıktığını duyurmuştum ama halen dağıtımı ile sorunlar olduğundan milyonlarca satamıyoruz :lol: şaka bitarafa evet yasal albümümüz var ve dağıtımdada sorunlar var bi 6 aydır falan bekliyo albüm ve bu kayıtlı parçayı CREATIVE 5.1 LIVE VALUE ve shure 565sd ile kaydettik başka ne mixer nede başka bişey vardı odada yalıtım vede akustik adına bişey yoktu.. iyi yada kötü kaydettik ilk ciddi çalışmalarımdı bu parçalar elimden geleni yapmaya çalışmıştım ama şuan ekipman ve bilgi olarak daha iyisini yaparım sanırım...umarım beğenirsiniz nete aktarırken kalitesi ve formatı değiştiğinden sesler iyi olmayabilir...

http://www.hemenpaylas.com/download/103 ... aster_.mp3.

Naaaaaaayyyııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrr NNNNNNNNooooollaaaaaammmmazzzzzz benim nartım kötü yola düşemez nuleeeeennnnnn çabuk babamın silahını getir ana namusumuzu temizlemem lazım.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

İlk kayıtlarımı Zoltrix diye 15 milyonluk bir kartta yapmıştım. Hoş gerçi 15 milyonluk kartta spif mpif digital in out her bi şey vardı :shock: o da garip bi hikaye... Neyse şimdi dönüp bakıyorum da valla şu anda cep telefonum onlardan daha iyi kayıt yapıyo :D

Geri