[Eski] Michael Jackson Fenomeni

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Evet abi, dediğin gibiymiş, yanlış biliyormuşum :oops:

Either way, on March 2, one week after the song hit No. 1 on Billboard's Hot 100, the "Billie Jean" video debuted on MTV.

"Beat It" arrived a couple of weeks later, and if they were all impressed by "Billie Jean," they were absolutely floored by "Beat It." This second clip was even better than the first. Costing more than $150,000 and directed by Broadway choreographer Michael Peters, the video looked like an updated, inner-city version of West Side Story. They even got members of real Los Angeles street gangs to appear in it. But what made it great was the dancing. Michael, dressed in a red leather jacket, snapped and stepped and shrieked to the music, this time with more than a hundred talented extras moving along with him.

http://eightiesclub.tripod.com/id127.htm

Bende diyorum niye dörde bölünmüş. Kareler deseydin ya. :)

Info bölümüne yaz bence. Çünkü herkesin anlayabileceğini zannetmiyorum.

Bir de karelerin arasındaki siyah boşluk çok olmuş, kareler küçülmüş. Siyah yerler hiç olmasa yada aralarında incecik bir çizgi olsa daha iyi olur bence.

Aslında o efekti bilerek vermiştim. Yani videolar birbirine çok yapışık durmasın diye. Gerçi proje dosyası duruyor, dediğin şekilde bir çıktı alabilirim. Zaten bunun bir versiyonunu daha yapacaktım, ondan tek ekran ve görüntüler geçişli olacaktı :D Yorum için teşekkürler.

Bir arkadaş dediydi; peter pan'e benzemeye çalışıyormuş aslında, bütün bu estetikler, ameliyatları o yüzden oluyormuş.. :shock:

Rusların tek çekimli iki saatlik bir filmi vardı. O geldi aklıma.

Bu biraz amatör, öğrenci işi tabii. Hardcase'li gitarist biraz erken çıkıyor. :lol: Eğlenceli olmuş ama.

Hemen bir alıntı ile haber yazayım o halde;

Michael Jackson albümü yakında değil

will.i.am, Jackson hayranlarına aceleci olmamalarını söyledi

Black Eyed Peas vokalisti will.i.am, Jacko hayranlarının yakın zamanda bir albüm beklememelerini gerektiğini söyledi. Frontman, iki yıldan uzun süredir Jackson'un LP'si üzerinde çalışıyor. Jackson en son 2001 yılında, Epic'le yaptığı son stüdyo albümü olduğunu söylediği Invincible albümünü çıkarmıştı.

Albümün çıkış tarihi konusunda herhangi bir ipucu vermeyen will.i.am BBC 1Xtra'ya, "Dünyada bir Neo, Chris Brown ve Usher, Justin Timberlake, Fergie ve Rhianna gibi sanatçılar var ve bir de Michael Jackson var," diye konuştu.

"Michael Jackson'un kendine özgü bir temposu var ve bu adamı, Michael Jackson'dan etkilenmiş diğer sanatçılarla aynı kategoriye koyamazsınız. Bu yüzden Michael Jackson, albümünü kendisi ne zaman isterse o zaman yayımlayacak."

http://www.rollingstone.com.tr/haberler ... inda-degil

Bu arada bir de özel ürüne (şans eseri) sahip oldum. Malumunuz Thriller'ın 25. yıl dönümü münasebeti bir kaç ürün satışa çıktı. Albümün bir kaç farklı yeni baskısı, takvim, poster vs.

25.yıl için bir de özel bir kitap hazırlanmıştı. Ürünü gördüğüm anda (yayınlanmamıştı henüz) amazon.co.uk sitesinde sipariş geçtim. O döneme ait muhteşem fotoğraflar eşliğinde Thriller albümün tüm aşamaları anlatılıyor. Tam 141 sayfa, özel karton muhafazası, baskı kalitesi, daha önce görülmemiş fotoğraflar, söyleşiler vs. her şeyi ile mükemmel. Özel olmasının sebebine gelince; ön sipariş verdiğimden kitap elime geçti, lakin kitap bana ulaştıktan sonra satıştan kaldırıldı :D Michael kitabın bir kaç yerini beğenmediğinden (bazı fotoğrafların küçük kullanılması gibi) baskısı ve satışı durdurulmuş. Yeni ve farklı bir baskı çıkacakmış. Şu durumda kitabın bir daha bulunamayacak baskısına sahip oldum :D

28298858.jpg

MICHAEL JACKSON THRILLER 25TH ANNIVERSARY!

The party ain't over yet! Michael Jackson celebrates the 25th anniversary of Thriller, the world's largest selling album of all time, and the biggest milestone in pop music ever. THRILLER - the music, the videos, the looks and the dance moves that changed music forever.

February 12th, 2008 saw the release of Michael Jackson's Thriller album in a special 25th anniversary edition featuring all classic Thriller hits digitally remastered, a bonus DVD with Jackson's electrifying appearances and dance moves from the Thriller era PLUS brand-new tracks and remixes of Thriller's biggest hits with guest stars such as Akon, Fergie, Kanye West, and will.i.am.

Now, the party continues: THRILLER 25th Anniversary - The Book celebrates the iconic King of Pop and the world's biggest selling album of all time. More than 180 exclusive, high quality, digitally remastered and glossy photographs make this book a visual journey back to the iconic times of Thriller: Behind the scenes in the studio recording THRILLER, making the revolutionary short films, being on a victorious tour, Grammy's most glorious night, and much more.

FEAT. EXCLUSIVE INTERVIEWS: Quincy Jones (Executive Producer, Thriller); Rod Temperton (Songwriter, Thriller); John Landis (Director, Thriller - The Short Film); Tamara Conniff (Editiorial Director, BILLBOARD); Matt Forger (Sound Engineer, Thriller); Bruce Swedien (Sound Engineer, Thriller); and many more.

Geri