Jermaine Jackson son bir kaç gündür ülkemizdeydi, ben katılmadım ama hayranlar bir şekilde buluşmuşlar. Hatta Jermaine bir kaçını yemeğe davet etmiş. Hard Rock Cafe tadında Jacksons Cafe açmayı planlıyorlarmış, ve ilk şubeyi İstanbul'da açacaklarmış. Tabi bizim elemanlar dayanamayıp yeni albümü sormuşlar;
Sizin bu şarkılar hakkındaki görüşünüz nedir?
Jermaine: Bu şarkılar yayınlanırken hiç kimse bizim fikrimizi almadı ve bize dinletmediler. Onların düzenlemesini Casio Ailesi yaptı ve onlar iyi insanlar değiller. Michael için albüm düzenlenecekse, şarkılar önce bize dinletilmeli. Ve o an dinleseydim söyleyenin Michael olmadığını onlara da kolayca söyleyebilirdim. Bunu en iyi biz, yani ailesi bilir. Bunu bize sormadıklarına göre, onların da tek düşündüğünün Michael'ın sırtından para kazanmak olduğu ortada.
Ama bunu karma olarak görüyorum. Sony Music, Michael'a şarkılarının karşılığında hiçbir zaman düzgün bir ödeme yapmadı. Michael albümü de onlara bekledikleri kazancı getirmedi. Yaptıkları onlara geri döndü.
Motown 25 gecesinde Michael'ın hazırlıksız kalıp annenizin ceketini falan giyerek sahneye çıktığını biliyoruz. O geceden bahseder misiniz?
Jermaine: O gece hiç çalışmamıştık. Birlikte yapacağımız performansı çıkıp doğaçlama yapmayı önerdim ve buna karar verdik. Daha sonra kuliste Michael'a "kendi gösterin için hazır mısın" diye sordum, o da "Yoo, çıkıp bir şeyler yapacağım" dedi. (Gülüyor.) Sonra oraya çıkıp o efsanevi performansı sergiledi ve o geceden sonra Thriller'ın satışları da oldukça arttı.