[Eski] Midas Pro 6 Turkiye'de!..

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

ozgurcakici' Alıntı:
Bu arada konu dışı ama; Çin Hükümeti, tüm üreticilere zorunlu %30 zam yaptırttı. Onlar da uyandılar artık...

Bu bizim için iyi mi oldu ? Yoksa kötü mü ?

Avrupa malı ile aynı fiyata gelicekse neden çin malı alalım ki. Hem kalitesiz, hemde pahalı olacak. :D

İkinci kötü denklem çinde üretilen avrupa malı ürüne, neden paralar saçalım. Bunlarda eski kalitesinde değil.

Bütün elektronik sektörü kötü bir krize gidiyor bence. :roll:

TuncaEskiyerli' Alıntı:
Cinliler midas i taklit ederse durum fena demektir..
Soundcraft in cakmasini spirit diye gornustum gerci.. (Spirit by Soundcraft diil)
spirit

bu cihaz konser kaydından albüm yapılması gereken durumlarda çok faydalı olabilir çok ince iş aceleye gelmez bi yapıda

ah şu staras ahh neysee abilerimm be de teknisyen sayılırımm ammmaa daha yasımda ufak malesef bilgimde kısıtlı ses alanında gelişmek gliştirilmek istiyorumm mesela mixerlerle alakalı sorduğum her soruya cevap bulabileceğim bi site önerebilirmisinizzz
Bu arada özgür abi hatırlamazsın belki ama 2006 da Ankara tai de beraber calıştık neyse bana yardımcı olun abilerimm ses alanında şimdiden teşekkürrr :lol:

acemiteknisyen' Alıntı:
ah şu staras ahh neysee abilerimm be de teknisyen sayılırımm ammmaa daha yasımda ufak malesef bilgimde kısıtlı ses alanında gelişmek gliştirilmek istiyorumm mesela mixerlerle alakalı sorduğum her soruya cevap bulabileceğim bi site önerebilirmisinizzz
Bu arada özgür abi hatırlamazsın belki ama 2006 da Ankara tai de beraber calıştık neyse bana yardımcı olun abilerimm ses alanında şimdiden teşekkürrr :lol:

Aramıza hoş geldin. Buradan iyi sitemi olur danışmak için :)
Ama sen önce Burayı bir oku, ondan sonra biz seve seve yardımcı oluruz.

onemusic' Alıntı:
ozgurcakici' Alıntı:
Bu arada konu dışı ama; Çin Hükümeti, tüm üreticilere zorunlu %30 zam yaptırttı. Onlar da uyandılar artık...

Bu bizim için iyi mi oldu ? Yoksa kötü mü ?

Avrupa malı ile aynı fiyata gelicekse neden çin malı alalım ki. Hem kalitesiz, hemde pahalı olacak. :D

İkinci kötü denklem çinde üretilen avrupa malı ürüne, neden paralar saçalım. Bunlarda eski kalitesinde değil.

Bütün elektronik sektörü kötü bir krize gidiyor bence. :roll:

Ah cinde her kalitede uretim yapiliyor yeterki sen ne istedigini tam olarak anlat.

Fiyatlarin artis mevzusu ise evet avrupa mali ile yaklasik ayni fiyata gelecek;cinliler de anladi artik avrupaliya, amerikaliya ucuza mal satmakla para kazanmadiklarini.

Ote yandan ucuz diye niteleyip kalitesiz dedigin(ki aslinda bunlar ureticiden ozellikle malzeme kalitesini ve isciligi kismasi istenerek urettirilen urunler./Cinde ister boyle ister tersi seklinde uretim yaptirman mumkundur.) bu urunleri urettirmek icin en uygun yer hala cin vb ulkeler...

Bu cin uretimleri aslinda pek de etkilemiyor fiyatlari sadece kar oranlarinda ufak oynamalarla zararsizca cinuretimi rakipler ekarte ediliyor.Beklediginiz dusus pek de mumkun degil :D

Geri