[Eski] muhtemelen cok basit ama..

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Tolga Rifat

Yeni üye
Merhaba,

Bir sorunum var ve eminim çözümü cok basit.

Bu fotoğraftaki "audio 1, audio2, ... " diye devam eden kanallarda, birden fazla kanali nasil seçebiliyorum? (resimdeki seçili 10 numara ile ayni anda 7 ve 8'i de seçmek istesem mesela). Bütün alternatifleri denedim bu arada.

" Mesela;3-4 ve 5 'i aynı anda 8 ve 9' un arasına koymak istiyorum ama şu anda bu işlemi tek tek yapmam gerekiyor. Çok kanallı bir işte, misal 17-18-19-20'de viyola partilerini 47-48-49-50'deki keman partilerinin yanına almak istiyorum".

logic 9'a geçtiğimden beri bazi sıkıntılar yaşıyorum.

Bunun bir kısa yolu var mıdır? Varsa, "key command" bölümünde bunun adı nedir? Hangi isimle arattırmam gerekir (olası bir edit işlemi icin) ?

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba Tolga,

Tolga Rifat' Alıntı:
Merhaba,

Bir sorunum var ve eminim çözümü cok basit.

Bu fotoğraftaki "audio 1, audio2, ... " diye devam eden kanallarda, birden fazla kanali nasil seçebiliyorum? (resimdeki seçili 10 numara ile ayni anda 7 ve 8'i de seçmek istesem mesela). Bütün alternatifleri denedim bu arada.

Bunun için Shift'e basılı tutarak istediğin track'leri seç (şekil 1,2 ve 3)

Tolga Rifat' Alıntı:
" Mesela;3-4 ve 5 'i aynı anda 8 ve 9' un arasına koymak istiyorum ama şu anda bu işlemi tek tek yapmam gerekiyor. Çok kanallı bir işte, misal 17-18-19-20'de viyola partilerini 47-48-49-50'deki keman partilerinin yanına almak istiyorum".

logic 9'a geçtiğimden beri bazi sıkıntılar yaşıyorum.

Bunun bir kısa yolu var mıdır? Varsa, "key command" bölümünde bunun adı nedir? Hangi isimle arattırmam gerekir (olası bir edit işlemi icin) ?

Şimdiden teşekkürler.

Seçimini yaptıktan sonra Shift-Command-F'e bas (şekil_4) ve Pack Folder oluştur. Tüm seçimin bir track'te şu an (Pack Folder). Bu track'i istediğin yere sürükleyebilirsin. Örneğin 1 ve 2nci track'in arasına (şekil_5).

Bunu açmak istediğinde ise Shift-Command-U'ya bas veya var olan trackleri kullanmak istiyorsan şekil_6'yı seç.

Huzur.

Cok teşekkür ederim hızlı ve açıklayıcı cevap için :)

Logic'in kitapçığından çok yaklaşmışım ama becerememişim..

Geri