[Eski] Oyun tavsiyeleri

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

serkancinioglu' Alıntı:
Fable 3'ü de beğendim ben. Optimizasyon sorunu dışında (x box tan çevirme olduğu için fps düşmeleri yaşanıyor) gayet başarılı. Bu sorunuda yamayla düzelteceklerini açıklamışlar. Rpg'den öte Sims'te ki ev kurma, çoluk çocuğa karışma falan güzel düşünce =)

Fable 2yi PCye çevirmediler diye küfür ederken 3mü çıktı şimdi? Koşunnnnn!!!!! :twisted:

lovecraft' Alıntı:
Dragon Age Origins'i film yapsalar oturur izlerim valla. Trailer çok güzelmiş.

Valla bir yerde film gibi zaten. Senaryolar, dialoglar...

Dün gece kampta leliana ile aramda bir yakınlaşma oldu. Oha noluyor dedim. :lol:

Ebenezer' Alıntı:
serkancinioglu' Alıntı:
Fable 3'ü de beğendim ben. Optimizasyon sorunu dışında (x box tan çevirme olduğu için fps düşmeleri yaşanıyor) gayet başarılı. Bu sorunuda yamayla düzelteceklerini açıklamışlar. Rpg'den öte Sims'te ki ev kurma, çoluk çocuğa karışma falan güzel düşünce =)

Fable 2yi PCye çevirmediler diye küfür ederken 3mü çıktı şimdi? Koşunnnnn!!!!! :twisted:

Valla çıktı abi =) yalnız bu seferde optimizasyonu becerememişler. Adam akıllı kasmadan oynayabilen yokmuş. Yama gelirse tadından yenmez orası ayrı. Grafiklerden falan pek bişey bekleme ama.

Bu arada Dragon age 2 de questler çok karışık gelmedimi sizede ? bölük pörçük, bi oraya gidiyosun bi buraya. Bitirdiğin yerden tekrar quest çıkıyor falan. İlk oyunun havasın göremedim ben yeni oyunda.

serkancinioglu' Alıntı:
Bu arada Dragon age 2 de questler çok karışık gelmedimi sizede ? bölük pörçük, bi oraya gidiyosun bi buraya. Bitirdiğin yerden tekrar quest çıkıyor falan. İlk oyunun havasın göremedim ben yeni oyunda.

2 ile ilgili tek bir güzel yorum duymadığım için oynamayı planlamıyorum. Bir de ben bu türkçe işini çok sevdim yahu...Keşke her oyun öyle olsa. Anladığım kadarıyla birileri oturup hayrına çevirmişler. Var mı böyle başka türkçe yaması olan güzel oyun?

Crysis 2 var benim bildiğim. Ben İngilizce oynuyorum ama. 1 de yanlış hatırlamıyorsam Türkçe idi.

Ha bir dakika senin bahsettiğin farklı bir olaymış. Crysis 2 de Türk aktörlerle dialogları kaydetmişler.

Bu aralar Gran tourismo 5 'e sardırdım.

serkancinioglu' Alıntı:
Ebenezer' Alıntı:
serkancinioglu' Alıntı:

Valla çıktı abi =) yalnız bu seferde optimizasyonu becerememişler. Adam akıllı kasmadan oynayabilen yokmuş. Yama gelirse tadından yenmez orası ayrı. Grafiklerden falan pek bişey bekleme ama.

Valla 8800GT var elimde, Age fo Conan'da kocaman ovada kuşatma savaşı yaptığım anlar hariç daha üzmedi beni eski olmasına rağmen. Bakalım deneyeyim bir ara. Zaten grafik çok önemli değil benim için oyun içeriği daha önemli.

Yiğit senin önerin üzerinde Dragon Age Origins'e başladım.

Kamp alanı gibi bir yer var hani cüce babayla oğul hatta çocuğun adı (sandal) :) Ordan sonra bir yere gidemiyorum. Bir tane dayıyı gösteriyor görev (adını unuttum) olarak ona gelincede download falan tarzı şeyler çıkıyor.

DLC pack mi indirmem gerekiyor. :)

Myris' Alıntı:
Yiğit senin önerin üzerinde Dragon Age Origins'e başladım.

Kamp alanı gibi bir yer var hani cüce babayla oğul hatta çocuğun adı (sandal) :) Ordan sonra bir yere gidemiyorum. Bir tane dayıyı gösteriyor görev (adını unuttum) olarak ona gelincede download falan tarzı şeyler çıkıyor.

DLC pack mi indirmem gerekiyor. :)

Abi o sandallı kamp alanı :D senin fix kamp alanın. Oraya gidip sakatlıklarını falan da beleşe yenilersin. DLC indirmen gerekmiyor. Bir yığın görev var. Görev günlüğünde vardır yapmadığın birşeyler. Güncellenen görevlerine bak. J' ye basıyorduk galiba. Bir de mekanlarda Tab tuşunu kullan. Belki birilerini, bir yerleri göremiyorsundur.

O dayının görevini ben de yapmadım. Şu an büyücü kulelerinde pis pis gölgelerle uğraşıyorum. :lol:

Sardı vallahi oyun dün 12 gibi kurdum akşam 7 ye kadar oynadım. Bugünde 4 saat falan oynadım sanırım. :D

Dragon Age Origins!!! Dedim size :) Bu güne kadar oynadığım en muteşem oyun. 3 kere bitirdim. Bu arada DLC leri kaçırmayın, kesin oynayın derim.

http://www.hakkarim.net sitesinden indireceğiniz oyun ile sınırsız okey oynayabilirsiniz :twisted:

kucuk.jpg

Batman arkham city ve asasin creed 4 çıkacak(galatada gezecek asasin:D)Çok heycanlıyım o yüzden bunlar çıkana kadar oyun oynamıyorum :D

Nihayet 10 yıllık bekleyiş bitti ve Duke Nukem Forever bugün çıktı. Kimler alıyor? :D Videolardan gördüğüm kadarıyla yine efsane bir Duke oyunu olmuş. :aynen:

God of war serisi, oyundaki boss öldürme anlarındaki aksiyon paha biçilemez ayrica orkestra harikulade... Deneyin derim.

NFS'nin gündüz oynları müthiş oluyor, "blur" efektini bu kadar iyi kullanabilen başka bir oyun yok sanırım.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D6ouHWP0KrY[/youtube]

Gran Turismo'yu bilmeyen de çok şey kaçırmıştır. (Oyun olduğuna inanmak cidden zor) An itibariyle dünyanın en gerçekçi grafikleri bu oyunda sanırım.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hxfNb4d3bPY[/youtube]

Ben hala Hot Pursuit oynuyorum, hatta az evel çıktım oyundan :) Oyun fiziği bence muhteşem; gerçekten sürdüğünüz, hızlandığınız ya da kaza yaptığınız hissini veriyor. Serinin bence en güzel oyunu. Özellikle Hot Pursuit bölümlerinde oynamak müthiş zevkli. Onlarca kez aynı bölümleri arka arkaya oynuyorum. Hep rekor kırmak için :) Zaten hiç sıkmıyor. Uygun yerlerde Turbo modu ve tuzakları, EMP'leri de kullanabiliyorsanız daha ne olsun.

Yalnız ekran kartı kaldırmıyorsa işkenceye dönüyor. Oyun zevki yerlerde, sırf bu yüzden oyunun kötü olduğunu düşünenler olabilir. AMD HD 6870 ve 11.6 sürücü ile uçuyor oyun. Örneğin 11.5 sürücüde resmen oynanabilirlik düşüyor.

Dilerim bu ayarda bir oyun daha gelir. Arada epey bir versiyonu oynamadım. ProStreet, shift serisi bunlardan. Hot Pursuit tadında bir oyun varsa dalarım hemen.

Geri