[Eski] PC kapanma sorunu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet arkadaşlar..sorunun kaynağı bulundu ve çözüldü..sorun :anakart..çözüm yeni bir anakart :D diğeri henüz serviste bende bunu fırsat bilip yükselttim anakartı..diğeri yedek beklicek artık :twisted: fikirleri ile yardımda bulunan herkese tekrar teşekkürler...ohhh beeee :!: :!: :p

Anakartýn neresindeymiþ sorun ?
Nasýl olmuþ yani bilgi verdilermi kyd ?

Birde anakart olarak ne aldýn ?

Bende bi up yapmak istiyorum da sistemi , o yüzden boðdum seni sorulara :D

Baran selam..anakartın neresinden ne olmuş tam fikrim yok ben gitmediğim için fakat bildiğim,yani telefonda bana bildirilen ram slotlarından birinin hatalı olduğu..ram lerin ve anakartın tamamen yanmadığına şükret dediler :D bende siz edin dedim falan :p bu tamamen üretim hatası olarak tesbit edildi..yenilenecek..yeni anakartım ıntel p4 1865 perlx..güzel bi anakart..daha önceki asus p4p800x idi..şu an hangi anakartı kullanıyorsun,yada ne ile değiştirmeyi düşünüyosun bilmiyorum ama şimdiden hayırlı olsun sanada :wink: kolay gelsin :)

Selamlar :)

valla ben full bi deðiþim yapmak istiyorum cpu, anakart, ram felan.

Þuan amd 2500 + kullanýyorum anakartta aopen ak77 8xn yine amd 64 bit biþey alýp onborduda onda göre deðiþtirmek istiyorum.

Senin sorun da hallolluduðuna göre bu baþlýðý devir alabilirm senden belki :D

Up olayýný biraz ileri attým þimdilik idareten bir 512 mb ram daha aldým sistemimi 1.5 gb yaptým ve yeni aldýðým powersuply ile AMD mi tekrar 3000 + (overlock) olarak kullanmaya baþladým.Böylece büyük upgrade olayýný biraz daha ileri bi tarihe çektim.

Bilgisayar maðzalarý tuaf yerler ,ýþýklar adamýn akýlýný baþýndan alýyor.Hiç aklýmda yokken birde þu 3ü birarada olan multi printerlardan aldým :lol: :lol:

Baþlýðý isteyen biri devri alsýn :D , zira ben uzunca bi süre bilgisayar baþlýðýna uðramak istemiyorum :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri