[Eski] Pro Tools 9.0.2 Update

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Vedat abi umarım çok geç değildir. Ama 9.02 güncellemesiyle ilgili hiç de iyi şeyler söyleyemeyecem! caci çakışma yok demiş ama bir kaç tane çakışma gözlemledim. özellikle de midi yazarken çıkardığı problemler hiç de göz ardı edilecek şeyler değil. :?

semih_ulus' Alıntı:
Vedat abi umarım çok geç değildir. Ama 9.02 güncellemesiyle ilgili hiç de iyi şeyler söyleyemeyecem! caci çakışma yok demiş ama bir kaç tane çakışma gözlemledim. özellikle de midi yazarken çıkardığı problemler hiç de göz ardı edilecek şeyler değil. :?

Ben geçtim, ve ufak tefek gıcıklıklar dışında bir problem yok. MIDI olayını bilemiyorum, hiç işim olmuyor.

Bu arada sonunda bu update ile gelistiriciler de ProTools 9 ile test edebilecekler plugin'lerini, bu super bir gelisme :) Macbookumun internal ses karti ile ProTools calistirmak super bir fikir :) Tabii bir de vakit olsa RTAS yazmaya :)

semih_ulus' Alıntı:
ledim. özellikle de midi yazarken çıkardığı problemler hiç de göz ardı edilecek şeyler değil. :?

Ne tür problemler ?
Oluşan problemler daha çok VSTI ler ile alakalı olabilir
VSTI lerin update lerini yaparsanız hiç bir sorun kalmaz

Keza hiç bir sorunla karşılaşmıyorum.

Valla bende gectim hicbir sikinti yasamadim...Zira Caci'nin da dedigi gibi eger plugin guncellemeleri yapilmazsa sorun cikabiliyor. Bende hicbir sorun cikartmiyor.

bulent_biyikoglu wrote:
Tabii bir de vakit olsa RTAS yazmaya

Bulent hadi artik cikar RTAS' i...Bak sen cikaracaksin diye Native Instrumens paketlerini alicaktim almiyorum bekliyorum. Cok ihtiyacimiz var ciksin su RTAS :D Valla facebooktan grup acicam Synthmaster rtas ciksin diye :aynen:

Geri