seth' Alıntı:pt 9 cok cazip gorunuyor.ama hd sistem haric tdm kullanilmiyor anladigim kadariyla??ya da ben yanlis anladim.![]()
TDM software ile alakali birsey degil. O yuzden kullanamiyorsun.
seth' Alıntı:rtas kullanmak cok cazip gelmiyor bana.bu konuda fikri olan??
Neden cazip gelmiyor? Ben bir sorununu gormedim.
seth' Alıntı:ben de le hardware var pt software yok.bayadir evde yatiyor rack.
Diyorsun ki sende 002 ya da 003 rack var, fakat ne ise yaradigini bilmiyorsun
seth' Alıntı:simdi ben onu 9'la kullanmak istesem,pt9 software almak disinda yapcagim birsey var mi??
Yok. Ama elinde 003R varsa Crossgrade icin indirim alabilirsin, yani ucuza alirsin. Iskender'in mesaji var yukarida, kendisi Compel firmasinin yetkilisi.Compel'de Avid urunlerinin yetkili temsilcisi. Daha ayrintili bilgi icin kendisi ile irtibata gecebilirsin. Bir de kurarken ayrica driver kurman gerekiyor. PT9 artik, LE hardware icin driverlar ile bundled gelmiyor.
seth' Alıntı:le hardware'a direk pt 9 kurunca noluyor??internette arastirdim biraz ve tam anlamadim.upgrade secenegi sunuyor ama ilok lazim falan diyor.
iLok her kosulda lazim. Cunku PT9 un korumasi iLok ile. Eger elinde bir tane varsa zaten nasil calistigini biliyorsundur. Satin alirken kullanici adini vereceksin, onlar lisansi hesabina transfer edecek. Sende ilok'una indireceksin.
seth' Alıntı:son sorum da guclu kuvvetli bir mac alindigi zamanpt 9 kurunca verimli calisabiliyor muyuz??
Bu yuzden insanlar TDM kullanmamaya calisiyor evlerde, sen ise TDM istiyorsun. Gunumuzde guclu bir Mac Pro ve PT9 ve guzel bir ses karti ile yapamayacagin is yok. Para coksa TDM al, yarin obsolete olursa, baskasini da alirsin