[Eski] ProTools 8

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

PT LE adc, hesap makinasi saolsun! yapiyoruz elle! Aldircaz Yavuza illaki ! PT8 :D ! Studyosuna takanak! pek bi seviyor! beat detective i :D

Sadece Beat Detective için alacağım bir ara Mbox falan...
Gerçekten çok pratik...

Tabi ben alana kadar Logic 9 çıkar da benzer bir özellik eklenirse gerek kalmayabilir... :lol:

PT8 'de Logic'ten esinlenilmiş Midi özellikleri var, Logic9 da ProTools benzeri bir audio edit arayüzü ile gelirse hiç şaşırmam... :lol:

yavuzy' Alıntı:
Sadece Beat Detective için alacağım bir ara Mbox falan...
Gerçekten çok pratik...
Sevgili arkadaslar

Elastc Time Beat dedective den daha pratik
nokta atisi islemler icin super
birazcik sans verin.

sevgili Yavuz yoksa adim adim Protools'a mi yaklasiyorsun :D
Ehehe; elastic time, editing derken birde bakmissin protools muridi :D

Çağancım,

Ben aslında ProTools HD yeni seri çıkmasını bekliyorum...

Böylece teknolojiyi hızlı takip etmek zorunda olan büyük stüdyoların HD2 veya 3'lerini ucuza düşürürüz kim bilir... :lol:

Digi I/O istemez, Apogee veya Lynx koyarız birşey önüne... :wink:
Yeni bir seri HD card gelecek bence yakın zamanda....

O zamana kadar 003'ü sattıktan sonra eksikliğini hissettiğim beat detective ve elastik audio özelliklerini de mbox falan LE serisi ile gideririz...

Ben artık ne Logic'ten vazgeçebilirim, ne de ProTools'un bu çok pratik audio edit özelliklerinden, ikisine de bulaştım malesef... Orta yolu bulacağız bi şekilde... :lol:

Aslinda ayni seyin pesindeymisiz o halde :D
Bende Hd leri ucuza kapatma pesindeyim...

yeni Hdler cikana kadar almayacagim sanirim...Bir tane Lynx cok fena isimi gorucek...

upgrade yada update edebilen varmı?

Anladığım kadarıyla kayıtllı kullanıcılara mail ile download linki gelecek. Gelen giden kimse varmı arkadaşlar.

Caci
My digi de maalesef göremiyorum. En son M-Box micro aldım bu update için register ettim paketle 7.3 gelmişti onu 7.4 e update etti. şimdi 8 için my digi de herhengi birşey yok acaba bir hatamı yapıyorum yada yaptım
Bu arada compel 2. download mailini bekleyin diyor.
1.mail 8 duyurusuydu.
teşekkürler

Protools 8'i ben kullanıyorum şu an. Tam yazılarınızı okuyamadım ama başka kullanan var mı? Olumlu, olumsuz yorumlar???

Ben şahsen görseli daha çok beğendim. Özellikle beyazdan kurtulmuş olmak güzel oldu :) Gözlerim yoruluyordu...

Ableton Live ile Logic arası bir görüntü olmuş...

BB

Acikcasi ne yalan soyleyeyim boyle geliskin midi beklemiyordum
ProTools kendini fazlasiyla asmis :D

Air Instrumentlerde cok basarili olmus
mesela Boom daki matrix davul yazma acaip kolay hizli ve en onemlisi swing ozelligi inanilmaz

Biraz daha kurcalayip daha kapsamli anlatmak lazim.

Bu kadar bekletilmeyi hak etmiyoruz.
Protools 9 çıkacak hala mail bekliyoruz. digidesign duy sesimi.

Duydular galiba

Şükür kavuşturana. Mail geldi indiyorum.

Geri