[Eski] PT 9.03 yavaslik sorunu ?!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

PT USB HD lerle pek anlasamaz. Fakat Firewire 400 (Ozellikle de 800) HD lerle bugune kadar hic problem cikarmamisti. Mac OSX Panter zamani ben tum sistemi ve Protools' u FW 400 de aciyordum, gun sonunda da Harddiski kapatip gidiyordum. Bugunlerde bu ariza cikti. Ama tekrarliyorum Hardbox marka kutularda hicbir sorun cikmiyor.

Chucky' Alıntı:
PT USB HD lerle pek anlasamaz. Fakat Firewire 400 (Ozellikle de 800) HD lerle bugune kadar hic problem cikarmamisti.

Aynen bende katiliyorum... Hatta su an problemli olarak etiketledigim G-Raid simdiye kadar ufacik bir sikinti bile yaratmamisti. Fiyati kadar kendisi de baya oturakli ve hala problemin harddiskte olduguna pek inanmiyorum... Pt 9 un index sevdasinin problem yarattigini dusunuyorum.

G-RAID bende de var. Ara sıra kayboluyor, geri geliyor filan kafasına göre. Pek reliable değil.
Ama PT makinasında takılı değil. Biz SFX tarzı herkesin kullandığı dosyaları ayrı bir makineden sunuyoruz. PT makinelerine ekstra bir HD takmıyoruz.
Bir çözüm olarak Workspace penceresinden bu G-Raid diskini sadece Playback disk olarak ayarlamayı dene.

Mundox' Alıntı:
G-RAID bende de var. Ara sıra kayboluyor, geri geliyor filan kafasına göre. Pek reliable değil.
Ama PT makinasında takılı değil. Biz SFX tarzı herkesin kullandığı dosyaları ayrı bir makineden sunuyoruz. PT makinelerine ekstra bir HD takmıyoruz.
Bir çözüm olarak Workspace penceresinden bu G-Raid diskini sadece Playback disk olarak ayarlamayı dene.

Sevgili Vedat ben tum projelerimi harddisk uzerinden calistiriyorum, yani bugune kadar hic bilgisayarin harddiskine kayit yapmadim diyebilirim, simdiye kadar hicbir problemle karsilasmadim. Tabiki bu durumun soyle bir dezavantaji oluyor yogun kanalli bir mix projesinde harddiskten dolayi firewire hatalari cok cikiyor, belli bir zamandan sonrada mix sisiyor. Bu gibi durumlarda mixi bilgisayara kopyalayip oradan devam ediyorum. Bu sekilde enaz 15-20 plugin daha kullanabiliyorum.

Geri