[Eski] sahne monitörü yardımı

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

TuncaEskiyerli' Alıntı:
Hicbir yerde sorun cikmiyor denmis..
dostum seni gorende hayatinin yatirimi yapiyorsun zannedecek : )

Sana sormadım arkadaşım ben zengin değilim.Mantıklı davranıyorum.Yorum yapacağına yardımcı olman iyi olmazmı!!!

dermanbey' Alıntı:
TuncaEskiyerli' Alıntı:

Sana sormadım arkadaşım ben zengin değilim.Mantıklı davranıyorum.Yorum yapacağına yardımcı olman iyi olmazmı!!!

Ama malesef sormakla olmuyor. Kimse okumak zahmetine katlanmıyor, herkes kendine özel, duymak istediği şeyi istiyor ille!
Evet alın, abi süper, tam sana göre! Yarar! Yıkar! Muhteşem! Bu hoparlörle Sezen Aksu bile yaparsın! 2 Tanesi ile stadyum yapıyor elin gavuru!......

Herkes bunları duymak istiyor, ama kimse bir sayfa önce ve Burada tartıştıklarımızı değerlendirmiyor! Ben 20 yıldır bu işleri profesyonel olarak yapıyorum ve neredeyse kullanmadığım A kalite ürün kalmadı.
Diyorum ki: bu fiyata şu ürün çok uygun...Ben kullandım, tavsiye ederim..
Bir başka arkadaş da katılıyor, diğeri de başka bir özelliğinden bahsediyor...

Siz hala (lafım genele) duyulmamış, işitilmemiş, Çin yada ne olduğu belli olmayan, hatta distribütörünün bile getirmekten vazgeçtiği ürünlerden bahsediyorsunuz.....

E haliyle kimse bilmediğinden bir şey yazmıyor ve bu seferde yorum yok diye teessüf ediyorsunuz.
Lütfen biraz mantık, biraz hoşgörü, biraz da okuduğunuz değerlendirmeyi öğreniniz.

Saygılar, sevgiler..

dermanbey' Alıntı:
TuncaEskiyerli' Alıntı:

dermanbey oncelikle ben senin arkadasin degilim ve bu arkadasim tarzi yaklasimlardan hoslanmiyorum.
Derdine derman ariyorsun bunun icinde bu forumu secmissin
ama burasi bir forum burada ona sordum sana sormadim olmaz.
yardimmi istiyorsun? Bence yamaha digital mixerlerdeki basarisini speakerlarda yapamadi. Bence mackie ler tasarim olarak daha iyi ve şık duruyorlar belkide yeni serisini deneyebilirsin srm450leri cinde uretmeyi birakip tekrar kaliteli birsey yapmislardir belki. Yamahalar dugun speaker i gibi duruyor cok cirkinler ama belki kalite olarak daha iyidirler. Cok merak ediyorsan sunu yapacakksin arayacaksin ertekin i demo isteyeceksin oda olmadi demo urunu alip deneyebilirmiyim diyeceksin olmadi arayacaksin atlantiki mackie soracaksin ayni sekilde demo istiyeceksin. Yani sordugun sorudaki aletler meyerle l'acoustics den hangisini alayim degilki sordugun son derece siradan ama isini gorebilecek fiyatlarida uygun urunler. Buradada kimse sana cikipta bu mali al ben kefilim altina imzami atarim demiyor diyeceginide sanmiyorum.
Bak mesela yeni eonlara ben koymusum belkide bunlar cok tutulacak.. denemek lazim.

Dermanbey yaptığın işe ve boyuta göre değişir fakat ben soliste de veriyorum sidefill de kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Ki fiyatına göre çok güzel hoparlörler. Peak konusuna gelince çok kolay peak yapmıyor. En azından ben sorun yaşamadım.Tabi bu önüne koyduğun müzisyene de bağlı;)

TuncaEskiyerli' Alıntı:
dermanbey' Alıntı:
TuncaEskiyerli' Alıntı:

dermanbey oncelikle ben senin arkadasin degilim ve bu arkadasim tarzi yaklasimlardan hoslanmiyorum.
Derdine derman ariyorsun bunun icinde bu forumu secmissin
ama burasi bir forum burada ona sordum sana sormadim olmaz.
yardimmi istiyorsun? Bence yamaha digital mixerlerdeki basarisini speakerlarda yapamadi. Bence mackie ler tasarim olarak daha iyi ve şık duruyorlar belkide yeni serisini deneyebilirsin srm450leri cinde uretmeyi birakip tekrar kaliteli birsey yapmislardir belki. Yamahalar dugun speaker i gibi duruyor cok cirkinler ama belki kalite olarak daha iyidirler. Cok merak ediyorsan sunu yapacakksin arayacaksin ertekin i demo isteyeceksin oda olmadi demo urunu alip deneyebilirmiyim diyeceksin olmadi arayacaksin atlantiki mackie soracaksin ayni sekilde demo istiyeceksin. Yani sordugun sorudaki aletler meyerle l'acoustics den hangisini alayim degilki sordugun son derece siradan ama isini gorebilecek fiyatlarida uygun urunler. Buradada kimse sana cikipta bu mali al ben kefilim altina imzami atarim demiyor diyeceginide sanmiyorum.
Bak mesela yeni eonlara ben koymusum belkide bunlar cok tutulacak.. denemek lazim.

Sen önce beni yazdığınla provoke ettin.Senin yazdığın bana hakaret etmektir.Sonra sana "arkadaşım sana mı soracağım" deyince, ben senin arkadaşın değilim v.s yazıyosun.Bir söz var bilirmisin sen; "Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma" diye... eğer senin arkadaşın değilim diyorsan o zaman bana dostum diye hitap etmeyeceksin.Kurduğun cümlelere dikkat et! Hataya düşme..
İkinci olarak "burda ona sordum, sana sormadım olmaz diyosun." hadi genele sorduğumu farzedelim.Peki o şekilde mi, cevap vermen gerekiyor.Allah aşkına herkes okusun cevabı.Ve yorumlasın.Hakkızsam diğer arkadaşlarda yorum yapsınlar ki, bende bileyim hatamı...
Adminlerden özür diliyorum ama böyle durumlara açıklık getirmek gerekiyor.
Saygılarımla...

Beyler;
Öncelikle sakin olalım, özel yazışmalarını buraya taşımayalım.
Ve lütfen birbirimize olan üslubumuzu Forum Kuralları
'na uygun olarak yapalım.

Malum yazarken duygularımız ifade etmek çok zordur, hele internette yazarken.

Lütfen bu mesaja kimse cevap yazmasın, konu büyümesin.

Saygılar, sevgiler, bol bol bol kazançlar, krizsiz günler...
:)

"Arkadaşım" lafı bile tahrik edici oluyorsa ya tahrik etmek için kullanılabiliyorsa işimiz zor.

Ben derim ki yüz yüze konuşmadan karar vermeyin. Birbirimize tahmmülümüz olsun yani. Değil mi?

not: Özgür, aynı anda yazmışız. :)

Nerde dostane tavir... nerde taksici minibuscu agizi... arkada$$imm...
aradaki fark burda.
Nurkan baba arkadas 2 satirla provake olmussa birak arkadasimda beni tahrik etsin : )
herkese sevgiler.

Dermanbey, Yamaha Msr 400 hem fiyat hem ses kalitesi bakımından oldukça elverişlidir.Tercihini Yamahadan yana kullanabilirsin.

Şan monitörü arıyorsan Martin LE-400 yada EAW SM 500 (yada o tarz) ara.Çünkü yeni monitörler 3000 Eu dan aşağı değil.Biraz fiyatları uçuk.

MertTaslica' Alıntı:
Şan monitörü arıyorsan Martin LE-400 yada EAW SM 500 (yada o tarz) ara.Çünkü yeni monitörler 3000 Eu dan aşağı değil.Biraz fiyatları uçuk.

Martin LE 400 artık üretilmiyor.Yeni bulmam imkansız.Ancak ikinci el olarak bulabilirim.Eaw de ise şuan SM 129zi veya 159zi Fullrange özellikli hoporlörleri var.SM serisinin en uygunları bunlar.Zaten SM serilerinde diğerleri Bi-amp özelliğe sahipler.Dolayısı ile benim bütçeme uygun değiller.Tercihim sanırım Yamaha olacak.

dermanbey' Alıntı:
MertTaslica' Alıntı:

Martin LE 400 artık üretilmiyor.Yeni bulmam imkansız.Ancak ikinci el olarak bulabilirim.Eaw de ise şuan SM 129zi veya 159zi Fullrange özellikli hoporlörleri var.SM serisinin en uygunları bunlar.Zaten SM serilerinde diğerleri Bi-amp özelliğe sahipler.Dolayısı ile benim bütçeme uygun değiller.Tercihim sanırım Yamaha olacak.

Biliyorum üretilmediğini zaten.Ben 2. el düzgün Martin LE-400 yada SM 500 bulursan almanı kastettim. Sanırım yanlış anlaşıldım :)

selam ben yamaha MSR 400 çok kullandım bana bugune kadar hiçsorun çıkartmadı mackie srm 450 den daha gec şişio en azından :)

K-array leri reinada gordum
Turkiyede baskada yok sanirim
cok basarili bir uygulama oldugu soylenemez sadece sesin geldigi yeri bir sure gozlerim aradi o kadar ama oraya kurulus amaci baskaydi sonradan hali hazirdaki sistemle beraber kullanmaya devam etmisler duydugum kadariyla tek basina yeterli olmamis cokta parlak bir fikir degil.

Geri