Öncelikle herkese merhaba,
foruma yeni kayıt oldum ve yaptığınız işten dolayı size teşekkür etmek isterim.
Benim sorum siz sevgili abilerime şu olacak,
Öncelikle kendimi tanıtıyım
Adım Ali ORHUN
Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü 3.sınıf öğrencisiyim.
20 yaşındayım.
istanbul da yaşıyorum
____
sizden bilgi almak istediğim konu ise küçüklüğümden beri ses ve ışık sistemlerine karşı dayılarım ve dedem üzerinden gelen bir merakım var. çoğu zaman içlerini açar bakarım bozuk aletlerin vs vs bu işin hikaye kısmı.
Forumu okuduktan sonra benimde içimde bu sahne sistemleri kuran şirketlerden birinden sıfırdan başlayıp(kasa taşımaktan), gele bileceğim yere kadar gelmek vede eğer yetenekli isem bu konular hakkında olan okullardan birinden diploma almak. sizden ricam bana nereleri önerirsiniz bu iş için nereden başlanmalı,
hangi şirketler daha uygundur. Bir şirkete girip oradan mı devam etmeli yoksa küçük küçük şirketlerden referans mı toplamalı.
bir diğer sorum ise sizce ışık üzerine mi gitmeli ses üzerine mi ? Deneyimleriniz neleri gösteriyor.
bana yardımcı olabilecek birilerini tanıyanlar var mı ? =)
Şimdiden çok Teşekkür Ederim
A
foruma yeni kayıt oldum ve yaptığınız işten dolayı size teşekkür etmek isterim.
Benim sorum siz sevgili abilerime şu olacak,
Öncelikle kendimi tanıtıyım
Adım Ali ORHUN
Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü 3.sınıf öğrencisiyim.
20 yaşındayım.
istanbul da yaşıyorum
____
sizden bilgi almak istediğim konu ise küçüklüğümden beri ses ve ışık sistemlerine karşı dayılarım ve dedem üzerinden gelen bir merakım var. çoğu zaman içlerini açar bakarım bozuk aletlerin vs vs bu işin hikaye kısmı.
Forumu okuduktan sonra benimde içimde bu sahne sistemleri kuran şirketlerden birinden sıfırdan başlayıp(kasa taşımaktan), gele bileceğim yere kadar gelmek vede eğer yetenekli isem bu konular hakkında olan okullardan birinden diploma almak. sizden ricam bana nereleri önerirsiniz bu iş için nereden başlanmalı,
hangi şirketler daha uygundur. Bir şirkete girip oradan mı devam etmeli yoksa küçük küçük şirketlerden referans mı toplamalı.
bir diğer sorum ise sizce ışık üzerine mi gitmeli ses üzerine mi ? Deneyimleriniz neleri gösteriyor.
bana yardımcı olabilecek birilerini tanıyanlar var mı ? =)
Şimdiden çok Teşekkür Ederim
A