[Eski] sorun : Logic ve Cubase Ivory'yi görmüyor

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

musicapuerte

Yeni üye
Herkese merhaba,
Mac os x Leopard kullanıyorum. Makinemde çok fazla vsti kurulu değil, zira virtual enstrumanları şu an için sadece piano çalmak için kullanıyorum. Ivory 1.5 piano kurdum ama cubase içinden f11 ile virtual enstruman açmaya kalkınca listede sadece daha önce kurduğum kontakt görünüyor. Ivory görünmüyor. Logic'te de durum aynı. Ivory'yi doğru yere kurmadım mı yoksa? Kurarken default olarak Mac'in kök dizinine kuruluyordu, ben de öyle yaptım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not : Ivory stand alone kullanılamadığından bir host programla kullanmam şart.

Synthogy'nin sitesinden updateleri indir. 1.5 Tiger dan sonra desteklenmiyor. Eger yasal surume sahip sen standalone da calisir Ivory.

grego' Alıntı:
Synthogy'nin sitesinden updateleri indir. 1.5 Tiger dan sonra desteklenmiyor. Eger yasal surume sahip sen standalone da calisir Ivory.

Leopard kullandığımı ilk mesajda yazmıştım. Ivory 1.5'in standalone kullanılamadığı kendi pdf'inde yazıyor. Siz eminmisiniz? Standalone kullanılabilen daha ileri bir versiyonu varsa o da bir çözüm olabilir. Update'i de deneyeceğim, ilgilendiğiniz için teşekkürler. Bu arada farklı bir görüşü olan arkadaşlar varsa yazar mısınız lütfen?

1.5 versiyonu tarihte kaldi zaten. Leopard'da calismamasi normal. Ben Tiger'da dahi calismadigini hatirliyorum.

Geri