[Eski] SynthMaster 2.5 Çıktı, artık global "tanıtım" zamanı!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Re: SynthMaster 2.5 :Tahmin edin kazanın!

Link adresi yanlis saniyorum Bulent.
Bu arada ben de sarkida baslari da degistirdim, Synthmaster'dan FMBass koydum, kendi caldigim basi kaldirdim, daha iyi oldu :)

Link yanlış değil de, mini bir yarışma münasebetiyle bir süreliğine kaldırıldı. Çalışmanızı merakla bekliyoruz.

Factory Soundcheck-05'de bir The Prodigy havası var sanki, araya biraz da Keith Flint( :twisted: ) vokali serpiştirirsek tamamdır.

Arkadaşlar,

SynthMaster kazanmak isteyenlerden bir ricamız var: Şu başlığa girin, KVR'e üye olarak, ve SynthMaster dışında bir tahminde bulunun:

http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?t=329663

Sonra bana ÖM atın lisansınızı göndereceğim :lol:

Şu ana kadar bu başlıkta SynthMaster diyen çıkmadı (bir kişi dışında, o da lisanslı kullanıcı zaten), e demek ki bugüne kadar bilinmeyen bir ürün olarak kalmışız. Ama yeni fabrika seslerimizle bu önyargıyı kırıyoruz artık, tüm dünya bizden korksun geldik artık :lol:

Bu başlığı tüm hafta boyunca canlı tutmamız lazım KVR'de!

Re: SynthMaster 2.5 :Yanlış tahmin edin kazanın, ha ha :)

Bülent hocam istikrarına hayranım. Üzücü ama; gel sen tezgahı bu pazardan kaldır. Sanırım hâlâ insanlar onlara birşey satmaya çalıştığını sanıyorlar. Böyle bir forumda bu yalnızlık inanılır gibi değil. Hele ki SM bir sürü bug içerirken, sesleri 'testere' gibiyken, ota poha 'crash' olurken sürekli tartışan bir şeyler söyleyen arkadaşlarımızı, SM hatasız bir şekilde çalışırken, üstelik onlarca yeni özellikle donanmış ve dünya çapında ses tasarımcıları tarafından cilalanmışken ortalarda görmemeyi aklım almıyor, almayacak.

Bunları yazmak gereksizdi ancak şu son 'yahu girin sallayın bi isim, öm atın bana size lisans vereyim' demen sabrımı taşırdı. Neyin mücadelesi bu yahu? Kimseden birşey istediğin yok bilakis vermeye çalışıyorsun en azından başarılar diler gönül alırsın anlamadım gitti. Yalnızlık en moral bozucu şeydir bu tip işlerde. Sürç-ü lisan ettikse affola, ağabeylerim kızmasın.

Re: SynthMaster 2.5 :Yanlış tahmin edin kazanın, ha ha :)

insigna' Alıntı:
Bülent hocam istikrarına hayranım. Üzücü ama; gel sen tezgahı bu pazardan kaldır. Sanırım hâlâ insanlar onlara birşey satmaya çalıştığını sanıyorlar. Böyle bir forumda bu yalnızlık inanılır gibi değil. Hele ki SM bir sürü bug içerirken, sesleri 'testere' gibiyken, ota poha 'crash' olurken sürekli tartışan bir şeyler söyleyen arkadaşlarımızı, SM hatasız bir şekilde çalışırken, üstelik onlarca yeni özellikle donanmış ve dünya çapında ses tasarımcıları tarafından cilalanmışken ortalarda görmemeyi aklım almıyor, almayacak.

Bunları yazmak gereksizdi ancak şu son 'yahu girin sallayın bi isim, öm atın bana size lisans vereyim' demen sabrımı taşırdı. Neyin mücadelesi bu yahu? Kimseden birşey istediğin yok bilakis vermeye çalışıyorsun en azından başarılar diler gönül alırsın anlamadım gitti. Yalnızlık en moral bozucu şeydir bu tip işlerde. Sürç-ü lisan ettikse affola, ağabeylerim kızmasın.

Haklıymışsın hocam, bir kişi bile ilgi göstermedi. Millet yazılıma doymuş anlaşılan bedava versen de bakan yok :? Whatever... :roll:

Re: SynthMaster 2.5 : Geldi gelecek

Şöyle diyim... Ben meraklıydım da konuyu anlamadım sanırım :) Yani nereye oy vereceğiz, tahmini nasıl yapacağız, hakikaten ya mesaj kaçırdım ya da kafa basmadı cidden :)

Metin' Alıntı:
Şöyle diyim... Ben meraklıydım da konuyu anlamadım sanırım :) Yani nereye oy vereceğiz, tahmini nasıl yapacağız, hakikaten ya mesaj kaçırdım ya da kafa basmadı cidden :)

kvraudio.com forumuna üye olup şu başlığa yazabilirsiniz:

[ur]http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?t=329663&postdays=0&postorder=asc&start=0[/url]

Sakın SynthMaster cevabı vermeyin, cevap farklı olmalı. Zebra, Dune vsvs. farklı bir cevap verin ki millet düşünemesin SynthMaster'dan böyle ses çıkabileceğini :)

Ha bu arada o başlıktaki link de şu: http://dl.dropbox.com/u/2633218/teaser_audiodemo.mp3

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler!

Oops...

Şimdi baştan baktım, mesaj kaçırmışım... Ben de girdim, hatta Synthmaster2 Konusunda çok doğru bir tahmin yaptım neredeyse...

I think it's, Synthmaster2 - Xenos Soundworks - Kb Simple Organ?

Değiştireyim :)

Edit: Bende sonra da hemen biri tahmin yapmış, "edited" olarak geçti :) Umarım sorun olmaz.

Edit2: Bir sürü preset varmış :) sadece VST soruluyor. (onu da düzelttim)

Başlığa yanlış cevap yazanlar bana hemen ÖM atıp eposta adresi göndersinler. Lisanslarınızı akşam gönderirim gençler :)

Sağolun :mrspock:

Hala dumur vaziyetteyim...SYNTHMASTER'IM OLDU!!!!!!!!!!! :eek:

:aynen: :aynen: :aynen: :aynen: :aynen: :aynen: :aynen: :aynen: :aynen:

Arkadaşlar dağıtırız sorun değil. Bizim derdimiz global alemde sesimizin duyulması. Buna birazcık katkıda bulunan herkese biz de yardımcı oluruz elbet :lol:

Artık ezberleri bozma vakti. Elalem hala Zebra Omnisphere diye tahmin yapıp duruyor dikkat ederseniz!
Demek ki şu ana kadar sıradan bir ürün olmanın ötesine geçememişiz! Bunda son bir senedir sürekli güncelleme yapıp işi sonlandıramamanın da çok etkisi oldu. Ama neyse, geç olsun da güç olmasın!

Ümit'in dediği gibi "we come" :aynen:

Yanlız 2. dumuruda şimdi yaşıyorum, cidden ya nerde bu insanlar? :?

ben balıklama atladıktan sonra kaçırmasınlar diye sevdiğim birkaç arkadaşa face'ten mj attım. Boru değil yani kvr'de ok bilemiyorlar programın ne olduğunu ama millet soundlara mest vaziyette...bizim camia uyuyor! :x

açıkçası synth cahiliyim ama demo'yu 5 defa falan dinledim herhalde programın çıkartamadığı sound yok gibi bir şey. 100 dolarlık program herkesin önüne kırmızı halı ile serilmiş vaziyette...forumda yeni konu başlığı falanmı açsanız acaba buyüzdenmi farkına varmadı millet?

Yada bir teoriniz vardı synthmaster'ı 500 dolardan satmak gibi, bence uygulama zamanı gelmiş geçiyor 8)

Bulent'cim tamamdir Zebra veya Alchemy'dir diye tahmin de bulundum, KVR'da adim pronoise bu arada :) Synthmaster kullandigim parca da bitmek uzere, haftasonu bir iki overdub'dan sonra bitecek, sanirim begeneceksin.

Burak' Alıntı:
Bulent'cim tamamdir Zebra veya Alchemy'dir diye tahmin de bulundum, KVR'da adim pronoise bu arada :) Synthmaster kullandigim parca da bitmek uzere, haftasonu bir iki overdub'dan sonra bitecek, sanirim begeneceksin.

Abi sağolasın! Sana mail atmıştım aldın mı? KVR'de şu anda o seslerin tahmini yapılıyor!

Geri