Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
insigna' Alıntı:Hahah Eyvallah üstad! Ayrıca ben biliyorum ama söylemem. 8)
insigna' Alıntı:Bülent hocam istikrarına hayranım. Üzücü ama; gel sen tezgahı bu pazardan kaldır. Sanırım hâlâ insanlar onlara birşey satmaya çalıştığını sanıyorlar. Böyle bir forumda bu yalnızlık inanılır gibi değil. Hele ki SM bir sürü bug içerirken, sesleri 'testere' gibiyken, ota poha 'crash' olurken sürekli tartışan bir şeyler söyleyen arkadaşlarımızı, SM hatasız bir şekilde çalışırken, üstelik onlarca yeni özellikle donanmış ve dünya çapında ses tasarımcıları tarafından cilalanmışken ortalarda görmemeyi aklım almıyor, almayacak.
Bunları yazmak gereksizdi ancak şu son 'yahu girin sallayın bi isim, öm atın bana size lisans vereyim' demen sabrımı taşırdı. Neyin mücadelesi bu yahu? Kimseden birşey istediğin yok bilakis vermeye çalışıyorsun en azından başarılar diler gönül alırsın anlamadım gitti. Yalnızlık en moral bozucu şeydir bu tip işlerde. Sürç-ü lisan ettikse affola, ağabeylerim kızmasın.
Metin' Alıntı:Şöyle diyim... Ben meraklıydım da konuyu anlamadım sanırımYani nereye oy vereceğiz, tahmini nasıl yapacağız, hakikaten ya mesaj kaçırdım ya da kafa basmadı cidden
![]()
I think it's, Synthmaster2 - Xenos Soundworks - Kb Simple Organ?
Burak' Alıntı:Bulent'cim tamamdir Zebra veya Alchemy'dir diye tahmin de bulundum, KVR'da adim pronoise bu aradaSynthmaster kullandigim parca da bitmek uzere, haftasonu bir iki overdub'dan sonra bitecek, sanirim begeneceksin.