[Eski] SynthMaster 2.5 Çıktı, artık global "tanıtım" zamanı!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Bu arada elemanin hesabini iptal ettim bir daha indiremez tekrar satin almadigi surece!

Isin ilginc (belki de bariz) yani: Dun web sitesi trafigi tavan yapti, asil release'de bile bu kadar olmamisti :lol:

bulent_biyikoglu' Alıntı:
Bu arada elemanin hesabini iptal ettim bir daha indiremez tekrar satin almadigi surece!

Isin ilginc (belki de bariz) yani: Dun web sitesi trafigi tavan yapti, asil release'de bile bu kadar olmamisti :lol:

:lol: anlamadığım manyak herif satın alıyor-kırıyor ve dağıtıyor...bazı nerd'lerin çokmu parası var nedir anlamıyorum :lol:

Bence canınızı sıkmayın her (özellikle başarılı) firmaya böyle saldırıyorlar...fiyat politikanız ve ürün gayet güzel ama işte 1-2 trick var diğer firmaların crack kullanımını azaltmakta kullandıkları öyle bir yaklaşım benimsemek mantıklı olur.

Bazıları özellik düşürüp free versiyon sunuyor, kademeli upgrade seçenekleri ile hissettirmiyorlar fiyatı...sık upgrade yapıyorlar ama çok önemlileri hariç e-mailla duyurmuyorlar...euro üzerinden fiyat sanki daha ucuzmuş gibi duruyor :lol:

Tabii en güzeli userların müziklerini paylaşması sağda-solda, umarım bende onlardan biri olcam (birde işten-güçten vakit, vakit olduğundada enerji bulabilsem :( )

Warez kullanicilarini korkutma zamani geldi :)

Online browser'dan biraz mesaj gecelim arkadaslara:

"DontUseCrack", "PurchaseSoftwareYouUse", "ItTook1000sOfHours", "ToDevelopSynthMaster", "IfYouStillContinueUsingCrack", "YouAreSTEALING", "DoTheRightThing", "OrBeATHIEF", "AndSynthMasterWillDo","TheRightThing"};

Alın bakalım bu da warezcilere kapak olsun:

messagetowarezusers.png

Helal. Hocam audio demolardan dem vurmamışsın hayırdır kurşunun mu bitti :)

Ekşi sözlükte tanıdıklarımız var hallettiririz. Bir de türkçe wiki lazım.

Olur mu canım öyle şey. Sen diğer kuruluşların sayfalarını (çook kapsamlı sayfalarını) okumadın herhalde. Wiki'nin olayı bu. Wiki'ye merak eden, arama kutusuna ne yazacağını bilen insan girer. Yoksa yeni çıkmış sintiler yazıp, beğendiklerini satın almazlar. Sen rahat ol, bol bol related ver.

Ağabey, geliştirici olarak adını yazabilirsin. Ayrıca ülke olarak menşeini verebilir ekran görüntüsü koyabilirsin -ki zaten koymalısın.

İlaveten bildiğim kadarıyla wiki içinde çalan player'la ses örnekleri verebiliyorsun.

Beğenmediğimiz Mısır'dan bir müşterimiz oldu, hem sevindim hem üzüldüm. Türkiye'de o kadar indirilimli lisans dedik şu dedik bu dedik hepsi hikaye. Tamamen bomboş.

Geri