[Eski] ti chipsetli pci-firewire card?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metyar

Yeni üye
selamlar,
texas instruments chipsetli bir pci-firewire addon card ariyorum da cogunlukla ozelliklerinde yazmiyorlar chipsetini netteki satis sayfalari. acaba bilgisi olan var midir arkadaslar, hangi markanin hangi modeli ti chipsetlidir diye? sansimi bir deneyeyim:)

Firmayı aradım. 90+Kdv fiyatı olduğunu söylediler. Bu paraya gerçekten değer mi ? Yani normal bir firewire kartla texas chipsetlinin arasındaki farklar nelerdir. Aktarım konusunda ciddi bir fark olduğu duymuştum birkaç yerden ama...

Kullandığın ses kartının böyle bir seçiciliği varsa değer. Özellikle M-audio'nun bazı modelleri özellikle TI chipsetli kartlar arıyor. Önce mevcut firewire bağlantınla denemelerini yap. Sıkıntı varsa hemen çıtır pıtırtıları duymaya başlayacaksın ve buraya bu şikayetlerle geri geleceksin. :)
Önce sorun olup olmadığını anlamalısın. Belki kullandığın ses kartının böyle bir seçiciliği yoktur.

NeqBeT' Alıntı:
Esi Duafire aldım. Kullanma fırsatım olmadı henüz. Ama seçiciliği yokmuş sanıyorum.

Çok güzel. Arkadaşım bir denesene madem ses kartın var, firewire girişin var. Sonuçlarını bilmeden niye bize burada fal baktırıyorsun. Pes yani :) :)

Güleriz ağlanacak halimize. :twisted:

Yok abi firewire kartım yok. O yüzden firewire kartı almadan önce danışmak istedim... Herhangi bir ilerizekanın aksi durumu söz konusu değil :D

Re: Re:

NeqBeT' Alıntı:
Mus-e-ician' Alıntı:
Bulamayanlar için şöyle bir link buldum, tüm dünyaya shipping ücreti almadan yolluyorlarmış:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15311

Resimde gördüğüm kadarıyla T.I. Firewire yazıyor üzerinde.

Buradan bu ürünü alan var mı acaba ? Yani bunu aldığımızda ekstra herhangi bir ücret ödemeyecek miyiz ? Araya gümrük vs giriyor çünkü..
Ben o siteden şu ürünü aldım:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22660

Kargo parası 0.01 dolar ücret alıyorlar. Yani 77.10 dolara satılan ürün kapıma ptt ile 77.11'e geldi. Yalnız 25 gün sürdü. O yüzden ucuz kargo parası 1 cent. :D

Bence aceleniz yoksa oradan alın derim. Ya da mecidiyeköye gidip pci firewire arayın, üzerinde TI yazısını gördüğünüzü alın. Ben öyle yapmıştım, çıkma TI pci firewire almıştım ve 15 lira mı ne ödemiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri