[Eski] VİDEOKLİP

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Son zamanlarda tüm klıplerde aynı görüntüler olmaya başladı.Klip yönetmenlerin dikkatine..Bence farklı şeyler yapılmalı artık..

Merhaba

Burdaki(toronto) Turk Tv si icin, TR deki TV lerden muzik klipleri geliyor duzenli olrak her ayda bir. Betacam da oldugu icin oturup seyredemedim kac aydir, gecen bir firsat oldu, aman allahim ne kadar kotu klipler,
gercekten yani eminim, TR de alasi vardir ama merak ediyorum, burda bir adet DVcamcorder la -3CCD- ve Avid, Final cut la inanilmaz seyler cikariyorlar, local gruplar icin yapilan kliplerden bahsediyorum, getho tarzi, terziden alinan yesil kumasla Green key, oha oluyosun, bukadar olur
nerde bizdeki genc yonetmenler veya underground calisan kisiler
boyle takildiklari bir forum veya site var mi?
olmamasi imkansiz,
bu insanlarin biranonce, yuzeye cikmalari sart. bence TR deki local veya underground gruplarin kliplerini cekerek cok iyi bir baslangic olabilir.
eger varsa boyle kisilerr ve yetenekler burdan onlari her sekilde desteklemeye calisirim.
cem bu konudan bahsettigin icin tesekkur ayrica

berk

cidden Turk video editor lerinin veya picture editor lerinin takildigi bilgi paylasimi yaptigi bir forum ve ya grup var mi?
kimse bilmiyor mu yahu? :?

Berk, burada Levent Uysal diye bizim eskiden BU'den bir arkadasimiz bu olayin (Turkiye'deki kliplerin) inceliklerini anlatmisti, burada cok sik takilmiyor.

Berk, bir süredir kısa filmlerle uğraşan amatörlerin uğradığı siteleri falan duyuyorum, mailime gelmişti geçen bir duyurusu hatta. Bir bakmam lazım...

aslında takılıyorum buraya, Burak'cığım, ama her zaman altına birşey eklemem gereken yazılarla karşılaşmıyorum. ne de müzikle (occasional bar gigleri dışında) birçoğunuzdan çok daha az ilgilenebiliyorum yıllardır. okumak ve öğrenmek yetiyor çoğu zaman. yeni oyuncağım bronco bass ile ilgili ise yazacak pek birşey bulamadım henüz... oyuncak işte :)

Forumları hatırlayamadım da, bir arkadaşla kontakt kurdum, bugün içinde buraya bir şeyler yazabileceğimi umuyorum.

Berk, arkadaş bugün mesaj atmış. http://www.benimsinemalarim.com dan sanirim baya bir insana ulasabilirmişsin. Hem yonetmenlere, hem de cektikleri filmlere ulasmanın mümkün oldugu bir portal anladıgım kadarıyla.

Ah ah hayatım yeterse, ben de cel animasyon projelerimi bitireceğim ama nerde? :)

Ben de bugün içinde biraz göz gezdireyim, merak ettim genç yetenekleri. :mrgreen: :)

yapımcısı olduğum siteden burda söz edildiğini duyunca heyecanlandım:)

www.benimsinemalarim.com 4500 üyeli,bol filmli bir site artık..muhtemelen takip ediyorsunuzdur ama hala ziyaret etmediyseniz öneririm..birsürü yönetmen,yönetmen adayı,senarist,müzisyen,oyuncu,oyuncu adayı orda toplanıp elimizdekileri döküyoruz ortaya..çoook keyifli oluyor..
hadi gelin..

bs.com

Evet porcelain'in dedigi gibi bircok yonetmen ve yonetmen adayinin bulustugu bir yer, Film olayina giren varsa aranizda bilir, Bir filmdeki en buyuk sorundan biri hic supesiz ozgun bir muzik yaratma arzusudur ancak hicde kolay olmayan bu durum,bizleri epey zorlamakta, sizleride orda gormek bizim icin gayet iyi olur.

porcelain ,spartakus
Sitenizi gezdim ve çok beğendim,kayıt oldum.Ülkemizde sanatın her dalı ile ilgili teknik ve sanatsal fikir alışverişlerinin yapıldığı ciddi siteler ve forumların olduğunu,bunların gün geçtikçe geliştiğini görmek beni gerçekten çok sevindiriyor.Size başarılar dilerim.Sizlere yardım etmekten benim ve birçok arkadaşımız zevk duyacağını söylemek isterim.

!

evet bs.com sitesinin en büyük fanlarından biri olarak herkesi oraya beklediğimizi bir kez daha hatırlatmak ister gelenlerin bi kutu çiPOlata ve bir çicekle gelmelerini rica ederim bu arada porcelain ne kadar çok kolun var her yere yetişiyorsun!

Merhabalar,
Günümüzde yapılan (yerli) klipleri bende bir izleyici olarak beğenmiyorum, sürekli bir slowluk, sürekli aynı tür görüntülerle klip havası yaratılmaya çalışılıyor ve müzikle ritmik gitmeyen planlarla dolu sırf klip niteliği taşısın diye klip hazırlanıyor artık... Eski klipler çok daha iyiydi, hafızaya oturan karelerle doluydu ve ritmikti.

Geri