[Eski] Vokal Harmonizer Plug-in'i arıyorum

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

andac

Yeni üye
Arkadaşlar vokal kayıtlarında kullanmak üzere Harmonizer plug-in'i arıyorum. Bu konudaki alternatiflerinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Andaç.

En iyisi Eventide. Zaten Harmonizer kelimesi onların kayıtlı ticari markasıdır, diğer firmalar o ismi kullanamazlar. O yüzden başka markalar için Pitch Shifter diye bakabilirsin. Waves Doubler, Antares Harmony vs...

M.

Antares'in Harmony Engine'i var, ama kayıt sırasında nasıl kullanılır bilmem. Daha çok yapılmış kayıtların üzerine kullanılır.
http://www.antarestech.com/products/har ... gine.shtml

Armonileri ayrı, asıl solisti ayrı kaydetmek istersen (ki sanırım en mantıklısı o olur), donanımlar işini görür ancak.
Ya da TC Powercore'un varsa, Helicon'un yazılım versiyonu da olur.

Antares'inki de fena değil ama biraz fazla gürültülü çalışıyor, hem de gereksiz bir sürü harmonik ekliyor gibi gelmişti bana hatırladığım kadarıyla. En çok Akai DecaBuddy'yi beğeniyorum, çok eski bir plug-in olmasına rağmen bence software harmonizer olarak en iyisi. Bir de Mu Voice vardı, onun nasıl olduğunu pek hatırlamıyorum.

1'i main olmak üzere 3'den fazla harmonik dubleler aramıyorsan SoundToys'un "Sound Blender"'ı çok güzel, ya da Eventide benzeri olan "Crystallizer". Ama "Yok ben 5'li 7'li dubleler istiyorum" diyorsan en azından bir Waves Doubler ya da Antares'in Harmony Engine'i işini görecektir (7'li bulabileceğini sanmıyorm o ayrı konu :) ).

Geri