[Eski] Wave Rider: Otomatik otomasyon plugini

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Vedat millet deli olmaya başlamış senin plug-ine bakıyorum :)

Yolun açık olsun. Automatic Mixing de iyi firma ismi olur bu arada 8)

M.

Sağol hoca yeni başladık, kısmetse daha yolumuz uzun. 8)
Fakat insanlara nazik nazik teknik olayları anlatmak zor bir şeymiş ben bunu gördüm. :lol:

Hehehehe, bir de burada fırça atınca tepki görüyoruz :)

Parasıyla olunca öyle oluyor işte.

Hayırlı işler, bol güneşler, ısbati beşli yere işler 8)

M.

Evet versiyon 1.4 cikmis bulunmakta arkadaslar.
Bu yeni versiyonda algoritmayi baya bi gelistirdik. Artik zayif sesleri daha yumusak/naturel kontrol edebiliyoruz. Ayrica gecikme zamani da 300ms'den 40ms'ye dustu.
Bu versiyon iLok ile authorize ediliyor.
Daha onceki demoyu indirmisseniz ve eger bu versiyonu denemek istiyorsaniz bana ilok isminizi gonderin size demo extension license gondereyim.
Daha once indirmemisseniz ilok license'a gerek duymadan 17 gun kullanabilirsiniz.

Vedat, ben imzandaki linki çok önceden gördüm, ve hatta web sitesini ziyaret ettim, fakat o zaman orada yazılanlar bana diğer "sanal enstrüman/plugin" şakalarını hatırlattığı için ciddiye bile almamıştım.

Bir ara zamanım olunca tekrar bakarım web sitesine, yalnız eksik anlatımdan dolayı ciddiye alınmama ihtimalinizin olduğunu bir düşün derim :)

Hani duc'tan sekenler öyle düşünmez de, Google'dan web sitenize inenler benim gibi düşünüp pas geçiyor olabilir. Büyük bir PR ya da pazarlama hatası olabilir yani, aman diyeyim...

İlter ne demek istediğini tam olarak anlamadım. Yazılar mı şaka gibi geliyor, yoksa pluginin yaptığı şey olağan üstü olduğu için mi? 8)

Orada kocaman Download düğmesi var, isteyen çekip alıyor deniyor, şaka maka olmadığını bizzat görüyor. (tabi Mac ve PT kullanıcısı olması lazım)

Yakında testimonial tarzı bir köşe de yapmayı düşünüyorum, bakalım materyal toplamam lazım.
Ama sen ne demek istediğini biraz daha açıklarsan sevinirim.

Vedat,
Sitenin yeni halini şimdi gördüm.

Daha önceki içerik ve plugin'in ismi, bana "Hitmaker VST plugin v.1" esprisini hatırlatmıştı. Öyle numaralar var, biliyorsundur belki. Maksat muhabbet, şamata olsun deyu yapmışlar öyle sayfalar. Ciddi ciddi download linkleri falan...

Şu anki hali öyle değil. Yeni şeyler yazılmış ben görülmeyeli.

Plugin'in yaptığı şey ve ismi ilginç, ve evet, ilk önce şakaymış gibi geliyor.
Fakat şu anki içerik ve screenshot vesaire, bunun bir şaka olmadığı yönünde yeterince ipucu veriyor.

Evet, download linki/düğmesi var da, ben her önüme gelen şeyi indirecek ve deneyecek olsaydım, herhalde epey zaman kaybediyor olurdum. En nihayetinde işime yaramayacak şeyi ne demeye indireyim, değil mi?

Haydi bakalım, kolay gelsin. Başarılar dilerim.

Gecen gun Waves firmasinin kurucularindan biri bir adet satin aldi.
Sevineyim mi korkayim mi sasirdim. :shock: :lol:

Mundox' Alıntı:
Gecen gun Waves firmasinin kurucularindan biri bir adet satin aldi.
Sevineyim mi korkayim mi sasirdim. :shock: :lol:
Sevinmelisin tabii ki!

Bence henüz bağlantıya geçmediysen geç, adam yazılımı kullandıktan sonra fikrini al, ve ayrıca "testimonial"/referans almak/kullanmak için iznini iste.
Eğer endüstride olan ve yazılımla ilgileneceğini düşündüğü arkadaşları varsa, referans almak kaydıyla kıyak yap onlara da. Biliyorsun, bu testimonial'lar bu tip şeyler için gerçekten önemli.

Tabii bunları rahatsız etmeden ya da itici olmadan yapmanın yolunu biliyorsundur sen, hatırlatmama gerek yok 8)

Hocam sen cevap bekleme, hemen web sitenden başlığı at: "Waves de bizim pluginimizi kullanıyor!" de :)

Bütün de yabancı forumlardaki başlıklarına yay ki ilerde bir çakmasını yapıp satmaya çalıştıklarında herkes o fikrin önce senin olduğunu, Waves'in senden tırıkladığını bilsin ;)

Hiç vakit kaybetme, ben senin yerinde olsam hemen Gearslutz, DUC, Sound On Sound her tarafı dolaşır, adamın adını ve Waves'deki pozisyonunu da vererek haber yapardım.

Öyle yaparsan Waves'in seni takmadan kendi versiyonunu yapma niyetinin önüne geçebilirsin. Adam bakar "hmmm, herkes bunun bu adamdan çıktığını benim de alıp kullandığımı biliyor, şimdi kendimize arakçı dedirtmeyelim, hem adı da benim firma adıma uygun, bir konuşalım bakalım" der.

M.

Vedat Abi, benim de aklıma direkt olarak fikrinizi araklayacakları geliyor, özellikle PC ortamında çalışan bir VST Plug-in yapılabilirse (en azından sitenizden duyurursanız yapım aşamasında vs. diye) bu Plug-in ile çok daha büyük kitlelere ulaşılması işten bile değil..

Aa bak bunlar benim aklıma gelmemişti... bence haklısınız. Sessiz durmamak gerek bu gibi durumlarda.
Gürültü çıkartmak gerek. Biz ağırbaşlı takılırken, millet pazarlamasını davul-zurna eşliğinde yapıyor genelde...

Forum'da bu kısmı kaçırmışım... Ve kaçırdığım için de Vedat'ın plug-in'ini daha yeni deneme fırsatım oldu!

Fikir olarak müthiş! Üzerinde biraz çalışayım, yorumlarımı yazacağım. Ancak şimdiden otomasyon konusunda bizleri çok rahatlatacak bir ürün olduğunu büyük bir keyifle söyleyebilirim :)

Tebrikler Vedat...

BB

Evet arkadaşlar demek ki endişelerimde haksız değilmişim.

Waves'in bu kadar açıkça kopya çekeceğini tahmin etmiyordum doğrusu.
Resmen Behringer ayakları bunlar.

Ama ne yaparsın, adım Hıdır, elimden gelen budur. Waves'e kafa çatacak kadar palazlanmadık.
Onların yaptığı şey benimkinden biraz farklı gibi duruyor ama henüz fazla bir bilgi yok hiç bir yerde. Genede konsept direk benden arak burası şüphesiz.

Ama bakarsın bunların sayesinde bizim de reklamımız olmuş olur. :lol:

Geri