[Eski] Wavelab for Mac OS X!!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Demekki Steinberg fazla mesai yapmaya devam ediyor,Cubase 5.5 de çıkacak imiş.

Güncelleme aralığı sıklaştı.

Uzun zamandir olmasini istedigim birseydi fakat
tanitim reklamini izledikten sonra artik istedigim birsey degil
Steinberg efendi daha coook calismali.

Caci,

Hayırdır,neyi hoşuna gitmedi?

Benim kullandığım bir yazılım(eski versiyonu),beğenmediğin yönlerini belirtirsen sevinirim.

sibiryali' Alıntı:
Caci,

Hayırdır,neyi hoşuna gitmedi?

Benim kullandığım bir yazılım(eski versiyonu),beğenmediğin yönlerini belirtirsen sevinirim.

Homoerotik tanıtım filmi olmasın :p Bu kadar kötü tanıtım filmi daha önce izlemedim.

15 sene sonra nihayet Mac'e gecmeyi akil edenlerden daha iyi bir tanitim videosu beklenmezdi zaten. O nedir ya gerçekten de... Neyse yine de sevindirici haber:)

caci' Alıntı:
Sevgili Sibiryali sevgili Mertay in bellirtigi gibi
yani o ne Allah askina. :D

Doğrudur,ben de yazılımla ilgili bir durum sandım.

Steinberg'in çoook çalışması lazım demiştin, buna göre çalışması gereken şey tanıtım videoları,artık hangi kafayla yaptılarsa. :D

Bu video ile Mac kullanicilariyla dalga gectiklerinin farkindalar mi acaba?
Bu kadar geri zekali bir tanitim videosu daha gormedim.

Tanitim videosuyla ulasmayi hedefledikleri kitleyi aciz ve yalvaran sekilde gostermek, slogani "creativity first" olan bir sirkete "hadi len" demeyi uygun kiliyor.

"Veyfleb sefın olso foğa mek?" Nedir ya bu? Rezalet. Senaryo rezalet, oyuncular rezalet... Ayrıca bu da klasik bir Alman faşizminin göstergesi. Yani adamlar yapıyorsak da Alman aksanlı İngilizce'yle yaparız diyorlar. Özellikle yapıldığını düşünüyorum, daha evrensel birini koyabilirdiler, rahat anlayabileceğimiz birini... Deutschland Deutschland über alles yapmış Steinberg! Teessüf ederim

Stabil bir şekilde geçirmişlerse OS X platformuna Wavelab gibi bir programı, videosunu da varsın kötü yapsınlar. :)

Asıl hezimeti programda yaşatmazlarsa, Peak Pro'yu falan epey sarsabilir.

Çok doğru, gerçi mac kullanmıyorum ama dikkatimi çeken hoş özellikleri var. Yanlız sanıyorum sonnox plug-in'lerini opsiyonel tutmayacaklar, fiyatı çok tuzlu olmaz umarım.

Berkay' Alıntı:
Stabil bir şekilde geçirmişlerse OS X platformuna Wavelab gibi bir programı, videosunu da varsın kötü yapsınlar. :)
Burada sorun videonun kötü olması değil ki. Adamların Mac kullanıcılarına garip bir şekilde tepeden bakmaları.
Anlamakta güçlük çekiyorum.
Hangi marketing anlayışına sığar "potensiyel müşterinizle dalga geçin, onları aşağılayın" mentalitesi?
Belki de bu şekilde PC kullanıcılarına daha da yalaklanmayı mı hesab ediyorlar nedir? :roll:

Mundox' Alıntı:
Burada sorun videonun kötü olması değil ki. Adamların Mac kullanıcılarına garip bir şekilde tepeden bakmaları.
Anlamakta güçlük çekiyorum.
Hangi marketing anlayışına sığar "potensiyel müşterinizle dalga geçin, onları aşağılayın" mentalitesi?
Belki de bu şekilde PC kullanıcılarına daha da yalaklanmayı mı hesab ediyorlar nedir? :roll:

Herhalde biz Mac'çiler çok istedik ki adamlar da artık alın be yeter gibi bir tepkide bulundular diye tahmin ediyorum. Steinberg artık abarttı. Dilerim programın güzelliğiyle en iyi yanıtı verirler. Wavelab 7 umarım bu ayıbı örter.

Geri