Selcuk_Ergen' Alıntı:Tırtarmoni benim kahramanım oldu. Hahaha
Ben de tuttum valla. Şimdi ben ona 3 akorlu parça yollasam yadırgamaz, bağrına basar valla...
Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
Selcuk_Ergen' Alıntı:Tırtarmoni benim kahramanım oldu. Hahaha
Batuhan_Bozkurt' Alıntı:TurkArmoni, yaratmışsın zaten, onlinegezegen'in mesajdan kıllanıp eski mesajların IP'lerine baktım, bazı başlıklarda "nedense" IP'leriniz tutuyor (hatta son iki mesajinizin IP'si de), ve arkadaş genelde "bence turkarmoni haklı", "dogru soylemissin turkarmoni" gibi seyler soyluyor.
Hangisinin kalmasini istiyorsan soyle, digerini ucuralim, forumda buna izin vermiyoruz.
onlinegezegen' Alıntı:Bu forumda bence ikiye ayrılacak.Türkarmoniciler vs İlteroctiveciler.Bana kalırsa türkarmoni'nin söyledikleri doğru.Windows 7 ile baya bir sorun yaşadım ben.Yani türkarmoni'nin söyledikleri doğru olabilir.Çok önyargılı olarak davranmayın bence insanlara.
Hatta baska basliklarda:
onlinegezegen' Alıntı:Türkarmoni verdiğin cevap için teşekkürler senin dediğin gibiymiş mono jack kullandıgımdan stereo olarak ses gelmiyormuş elektronikçiye sordum.Yani sizin dediğiniz gibi programla alakası yok 8) ilginize teşekkürler
Ve durum bu kadar vahimse, samimi tavsiyem bir doktora gozuk, sana da yazik bize de.
Selcuk_Ergen' Alıntı:Tabi kesin öyle olmuştur. Senin hakkında pek hayırlı şeyler düşünmüyoruz işin açığı.
Turkarmoni' Alıntı:Batuhan_Bozkurt' Alıntı:TurkArmoni, yaratmýþsýn zaten, onlinegezegen'in mesajdan kýllanýp eski mesajlarýn IP'lerine baktým, bazý baþlýklarda "nedense" IP'leriniz tutuyor (hatta son iki mesajinizin IP'si de), ve arkadaþ genelde "bence turkarmoni haklý", "dogru soylemissin turkarmoni" gibi seyler soyluyor.
Hangisinin kalmasini istiyorsan soyle, digerini ucuralim, forumda buna izin vermiyoruz.
onlinegezegen' Alıntı:Bu forumda bence ikiye ayrýlacak.Türkarmoniciler vs Ýlteroctiveciler.Bana kalýrsa türkarmoni'nin söyledikleri doðru.Windows 7 ile baya bir sorun yaþadým ben.Yani türkarmoni'nin söyledikleri doðru olabilir.Çok önyargýlý olarak davranmayýn bence insanlara.
Hatta baska basliklarda:
onlinegezegen' Alıntı:Türkarmoni verdiðin cevap için teþekkürler senin dediðin gibiymiþ mono jack kullandýgýmdan stereo olarak ses gelmiyormuþ elektronikçiye sordum.Yani sizin dediðiniz gibi programla alakasý yok 8) ilginize teþekkürler
Ve durum bu kadar vahimse, samimi tavsiyem bir doktora gozuk, sana da yazik bize de.
Bilgisayarým hacklenmiþti o yüzden birisi shellime girmiþti ordandýr.Ama tuttiarmoni diye bi nick alýndýðýna göre turkarmoniyi uçur.Yoksa bende biliyorum php nuke gibi php sitelerin modlarýn ip lere bakacaðýný :wink:
Ne demek...Turkarmoni' Alıntı:Teþekkürler batuhan baba...
Berkay' Alıntı:Ya en stabili Amiga'dır esprisini yapacaktım ki, Yiğit, ah be hacı, benden hızlı davrandın.
Şizofreni. Kaynımda da var.
Batuhan_Bozkurt' Alıntı:TurkArmoni, yaratmışsın zaten, onlinegezegen'in mesajdan kıllanıp eski mesajların IP'lerine baktım, bazı başlıklarda "nedense" IP'leriniz tutuyor (hatta son iki mesajinizin IP'si de), ve arkadaş genelde "bence turkarmoni haklı", "dogru soylemissin turkarmoni" gibi seyler soyluyor.
onlinegezegen' Alıntı:Bu forumda bence ikiye ayrılacak.Türkarmoniciler vs İlteroctiveciler.Bana kalırsa türkarmoni'nin söyledikleri doğru.Windows 7 ile baya bir sorun yaşadım ben.Yani türkarmoni'nin söyledikleri doğru olabilir.Çok önyargılı olarak davranmayın bence insanlara.
Tebrik ederim.onlinegezegen kılığındaki Turkarmoni' Alıntı:Anan olmasın şahidin