[Eski] Yamaha MSR 400 mü Mackie SRM 450

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

ROMEO' Alıntı:
ben de clamaran'ı beğenirim. Belki ekleme sırasına göredir. Bu arada benim ecler evo5 ten staras'ta da varmış, sitelerine koymuşlar.Gerçekten dünyadaki en iyi dj mixeri, verdiğim paralar helal olsun.Binlerce euro verdiğim sistemime o dandik,ton fakiri pioneer'i bağlamak istemiyorum ama bazen çok mecbur kalıyorum :( Neyse çok off topic oldu :)
Staras da ceza dolayısı ile ilker istiyo diye aldılar sanırım... djm standart.. güzel aletler çıkartıyorlar 14 senedir dj piyasasına hizmet ediyorlar... bende 500 var 800 de güzel alet ama illa ses diyosan Funktion One "ulan biz apoller üretiyoruz ama bu apoller lere ii ses vericek mixer yok" diyip formula sound la 2 mixer yaptı. FF4000 ve FF6000 diye.
Formula_Sound_FF4000.jpg

Türkiyede funktion one olan mekanlarda var public te filan.

Yazın bu formula sound ile evo5 i ses kalitesi olarak karşılaştırdık. Hem benim dynaudio monitörlerle hem de mackie srm 450 ile ayrı ayrı denedik.Fakat sonuç hiç benim beklediğim gibi değil. Ecler rahatlıkla anlaşılır derecede daha iyi kalitede ses veriyor ve tonlama yapıyor,özelliklerini saymıyorum.Hazır sistemi kurmuşken arkadaşların djm800 leriyle xone92 lerle denedik. BU sefer de formula sound iyi kaldı.Artık 800 ile evo5 arasındaki farkı sen anla.Bu arada bunu canlı olarak defalarca denedik,diğer cihazların sahipleri de kabul etti. Hatta evo5 yada evo4 alanlar var aralarında.İstenirse tekrar deneriz bende evo5 var. Bu arada yanlış bir bilgi olmasın. Ecler 15 senelik dj mixeri üreticisi değil. 1990 ların başında ecler sclat8 kullandığıma göre ordan yirmi sene kesin. sclat8 den önce de en az 10 yıl eski modeller olduğuna göre sanırım 30 yıldan fazla dj mixeri üretiyor.

http://www.eclerdjdivision.com/company. ... ub=1&lang=

Geri