[Eski] Yeni bir hayat yeni bir PC!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Levent de ben de bu "Bilgisayar Donanım" forumundan uzak durmalıyız :mrgreen:

Tüm bu gençler "toplayalım" dedikçe biz "yapmayın" diyoruz. Buraya bir bilgisayar tamircisini konuk admin yapıp, ona yanıt verdirtmeli asıl. Anca o paklar :mrgreen:

Haklısın İlter. Ne desek boş. Kim ne alırsa alsın kardeşim bundan sonra. Bir sürü işim var benim. Meşgul bir adamım ben. Uğraşamaycağım Allahın Emreleriyle :mrgreen:

BubbleTrouble,

Topladıysa zaten hiç uğramasın buralara. Hele İzmir il sınırlarına bile girmesin. Benim korkumda başka. Şimdi bir sürü sorun çıkacak burada yine başımızın etini yiyecek. O olmuyor bu olmuyor. Yandık senin anlayacağın.

LeventUslu' Alıntı:
... Topladıysa zaten hiç uğramasın buralara. Hele İzmir il sınırlarına bile girmesin. Benim korkumda başka. Şimdi bir sürü sorun çıkacak burada yine başımızın etini yiyecek. O olmuyor bu olmuyor. Yandık senin anlayacağın.
:mrgreen: :p
Aman canım, dertsiz tasasız kullansınlar da biz yanlış çıkmış olalım.
Vallahi bin kez yanlış düşünmüş ya da yapmış olmayı yeğlerim.

Levent abi tamam ben gelmiyorum ama sen gel kasımın 20 sinde Eskişehire :D

Ama çok güzel bir pc aldım yahu kızmayın herşey tıkırında şuan.

Sopalık adam önce bir detay ver. Sonra güle güle kullan belki her şey güzel olur. İlter'in dediği gibi biz haksız çıkarız. :)

Sakın yapma. Sonra dönüşü yok.
Yanarsın :) :)
Ben yandım sen yanma :)
Bilgisayar önerilerimizi dinlemedin bari bunu dinle :)

Şaka bir yana. Bu bir batış değil yeniden doğuş olabilir. Hayırlısı olsun. Kalacak yer ayarla bütün müziktek gelelim. :) Hepbirlikte takarız. Bir altın. :)

Hahaha :lol:

Bakalım abi hayırlısı buradan da duyurayım 20 Kasımda evleniyorum, 6 sene sonunda mutlu sona geldik artık. Yakında da adminlere davetiye gönderirim belki duyururlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri