Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
accuracy' Alıntı:Mesleğim bilgisayar teknikerliği, yaklaşık 10 senedir bu işle uğraşıyorum.. ilk 6 senemi teknik serviste anakartlarla, hddlerle, cpularla, ramlerle boğşarak son 4 senemide network kabloları, hublar, switchler, serverlarla geçirdim..
accuracy' Alıntı:şu güzel cumartesi akşamında aslında size detaylı olarak anlatabilmek isterdim fakat ne vaktim var buna ne de yeterli teknik lisanım..
ilterocktive' Alıntı:Benim sana yazmama ne gerek var, rammyroo'nun ihtiyacı belli.
rammyroo ofis programı çalıştırmaya mı çalışıyor?
ilterocktive' Alıntı:Diyelim ben, başka bir kullanıcının bilgisayarında altı-üstü Outlook Express'i açmaya çalışıyorum, Windows 1 dakika bekletiyor programı açabilmek için... (aynı şey Mac işletim sistemleri için de geçerli... basit bir programı başlatmak için işletim sisteminin kullanıcıyı bekletmesi durumu), neden?
Mantıksal açıklamasını yapan, yanıtı bulmuş demektir.
Şart değil.ayk08' Alıntı:1. 2 Hdd bağlamak için biri master diğeride slave olması gerekmiyormu...
O zaman işletim sisteminle ilgili olmayan 2. sabit diskin slave olarak bağlanabilir.ayk08' Alıntı:...Dipnot: Bu pc müzik ile ilgili olmiyacak. Oyun, müzik, film vb. şeylerde kullanılıcak
Sabit disklerden yalnızca birinin görünüyor olma durumu, muhtemelen "kablo seçsin" (Cable Select) ve/veya donanımın üstündeki jumper ayarlarından kaynaklanan bir hatadır.ayk08' Alıntı:2. 2 Hdd de master olunca çakışma olmazmı yani sadece biri görünüyor.
(Ben öyle biliyorum)