[Eski] YouTube Videoları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Çanakkale de savaşmış ve şehit olmuş Yüzbaşı Mustafa Mehmet in çok sevdiği eşi Ayşe ye yazdığı mektubun Discovery Channel de yayınlanmış hali. Bir hasret bu kadar mı içten ve yalın anlatılır. İçi acıyor insanın.

Mektup bir İngiliz askeri tarafından cesedinde bulunmuş Ayşe ye hiç ulaşmamış..

http://youtube.com/watch?v=RiHQRTM3st0

BeatMaster' Alıntı:
Petite ciddi değilsin dimi bu görüntülerde :shock: rol falandır bunlar yahu o araba koltuğunda tepe aşşağı uyuyan kız nedir öyle ya uyuyarak akülü araba kullanan bebek :lol:

Çekimleri ben yapmadım, montajında da bulunmadım. Ciddi mi yoksa değil mi inan bilmiyorum!! ...

wma201 o aslanlar o bufaloları tek yakaladımı ne olacak :lol:

İkili arasında şöyle bi diyalog geçer artık.

A: Lan seni tanıdım sen o bize artislik yapanların arasındaydın :!:

B: Yok abi ben öyle bi dolduruşa geldim Kamil sen yaparsın dediler sende hırlayınca kaçmıştım ben yaptım sen yapma abi :cry: .

A: Artık çok geç Kamil son duanı et ananıda böyle yemiştim zaten sen zor kaçmıştın :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Abi olay şey gibi yaa... Hani şimdi lise çağlarında kavgalar olur ya, bir arkadaşı döverler, dayak yiyen de kankalarını arar "Lan çıkışta gelin" der. Sonra çıkışta dayak atanı sıkıştırıp, kendileri döver ya sonra da dayak yiyen aynısını yapar olay büyür gider felan... Burda Timsah da yalancıktan delikanlılık yaptı ama :D

Geri