[Eski] YouTube Videoları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Bu arada joey tempest bile o zor notaları canlı söylerken indirgemiş, söylemiş...Hakikaten zor bir parça. Ben söylerken çok cırtladım sonlarda :lol:

Ama fenaymış yani kulak kalmadı :)

BeatMaster' Alıntı:
Batuhan_Bozkurt' Alıntı:
Bu nedir be abi resmen gürültü bu müzikte olmaz bununla.

Kafandaki müziðin tanýmýna göre deðiþir. Biraz açýk olmaktan zarar gelmez. Yapan adam oturup onun için gerekli yazýlýmý dahi kendi yazdýðýna göre "kendince" bir derdi vardýr, bir þeye ulaþmaya çalýþmýþtýr sanýyorum, tabi biri anlamak ister veya istemez orasý tamamen özgürlük çerçevesinde ele alýnmalý. Ancak burasý uygun bir yer deðil daha fazla bilgi vermek için. Yutup videolarý konula buraya. : )

Ha, yapan/çalan benim ayrýca, çizerim(ki çiziyorum orda). :lol:

Batuhan, gordugum en uzun Yutup aciklama metni seninki olsa. Bu vesileyle seni can-i gonulden tebrik ediyorum. : )

Bi more'a tikladim, paragraf paragraf akti yazilar, cosku seli gibi. Sonra less dedim, hayat bayram oldu gene.

Bu arada psikoakustik vs. filan kafamin pek basmayacagi seyler oldugundan yorum yapma, ahkam kesme hakkini da kendimde gormuyorum. Yalniz o uzun ve detayli aciklama beni benden aldi. Ilk kez bir Turk vatandasinin Yutuba bu kadar ozen gosterdigini goruyorum. Vallahi hislendim. :cry:

Heheh yok ya Haldun o kadar da uzun deðil. Kullandýðým deneysel teknolojiler olduðu için(en basitinden laptop ile sahneye çýkma konsepti bile þunun þurasýnda kaç senedir var) insanlar kullanýlan þeyleri merak ediyor, ben merak ediyorum en azýndan, açýklama yazýnca iyi oluyor.

Müzikle-sesle iliþkisini "ritim, melodi ve armoni" ile sýnýrlayýp(öyle öðrenip, oraya takýlý kalýp) eðlenceyi-sesi kaçýrmak istemeyenler için gelsin:
http://www.youtube.com/watch?v=uzgZlRy8w-s
(bu ben deðilim, günahým yok)

Geri